Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER Bluray Disc - Remux v Dövüş Kulübü (Fight Club) - 1999 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0137523

Dövüş Kulübü (Fight Club) - 1999 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0137523
TheKratos
Dövüş Kulübü (Fight Club) - 1999 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0137523
0
34
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 1999 
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Dövüş kulübünün temel kuralı, kulüp hakkında konuşmamaktır. İkinci kural da aynı şekilde kulüp hakkında konuşmamaktır. Filmdeki ana karakter, Jack olarak tanıtılan bir sigorta müfettişidir, normal hayatının sıkıntılarıyla boğuşmaktadır. Kanser hastası olmamasına rağmen uykusuzluğunu yenmek ve hayatına anlam katmak amacıyla kanser hastalarına destek veren terapi gruplarına katılır. Bu gruplarda Marla Singer adında tuhaf bir kızla yakınlaşır. Bir iş seyahati dönüşünde ise Tyler Durden isimli garip bir karakterle tanışır. Durden, Jack'in olmak istediği ama asla olamadığı bir tip gibidir. Tyler'ın önderliğinde yeraltı bir faaliyet olarak başlayan dövüş kulübü, Jack'in hayatında yeni bir sayfa açacaktır. Bu sayfadan geçenler arasında tabii ki Marla da olacaktır. Ancak acaba Tyler Durden gerçekte kimdir?

Dövüş Kulübü (1999) (Fight Club) | tt0137523 Filmi Imdb'den 2,397,013 kişi tarafından oylandı ve 8.8 puan aldı. Bu film için editör puanı %95 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Fight.Club.1999.BluRay.Disc.REMUX.TR.ENG.Filmbol
Format            : Matroska at 27.1 Mb/s
Boyut/ Uzunluk    : 26.4 GiB   / 2 h 19 min 8 s 385 ms

Video #1          : AVC | 23.4 Mb/s
İz Adı            : REMUX
EnxBoy | FPS      : 1920x1080 (1.778) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : E-AC-3 | 224 kb/s
İz Adı            : Türkçe (SHS) | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : AC-3 | 224 kb/s
İz Adı            : Türkçe | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #4           : DTS XLL | 3 266 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en