Filmbol Forum YERLİ FİLMLER Yerli Filmler: Full HD v Sen Sağ Ben Selamet - (Sen Sag Ben Selamet) - 2016 - Yerli Film - FHD [SDR] | tt6282116
Sohbetler
Sen Sağ Ben Selamet - (Sen Sag Ben Selamet) - 2016 - Yerli Film - FHD [SDR] | tt6282116
TheKratos
Sen Sağ Ben Selamet - (Sen Sag Ben Selamet) - 2016 - Yerli Film - FHD [SDR] | tt6282116
0
142
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Film İndir

Sen Sağ Ben Selamet İndir (2016)

2016 · 98 Dakika · Turkey
3.1 369 oyEditör %44
Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül. Araçlarının çarpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar geçecektir. Bu üç kaçağın sürükleyici aksiyon, komedi ve maceralarına konu edinen filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar,Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel, Gamze Aydoğdu, Emrah Özdilek ve Savaş Alp Başar yer alıyor.Yapımcılığını Süreç Film, İnci Gündoğdu Ve İsmail Gündoğdu’nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor.
Daha fazla
Kategori
Yönetmen
Ersoy Güler
Senaryo
Alper Erze, Ersoy Güler
Yapım
Süreç Film
IMDb ID
TMDB ID
Paylaşan
CEO
Konular37,673
Mesajlar52,716
Rep52,387
Beğeni70,987
İndirme Seçenekleri
TarihKaliteSürümBoyutDilÖzellik
30.06.2026FHD▶ Buradasınız Sen.Sağ.Ben.Selamet.2016.FHD.WebDL.x264.TR.Yerli.Filmbol7.72 GBYerliSDR
Görseller 2 görsel
1 / 2   Backdrop · 1280×720

Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu

JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.

IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2016   
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Hızlı Menü: