Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER 720P v Pardon! Seni Seviyorum - (Scusa ma ti chiamo amore) - 2008 - DUAL - 720P [SDR] | tt1074213
Sohbetler
Pardon! Seni Seviyorum - (Scusa ma ti chiamo amore) - 2008 - DUAL - 720P [SDR] | tt1074213
TheKratos
Pardon! Seni Seviyorum - (Scusa ma ti chiamo amore) - 2008 - DUAL - 720P [SDR] | tt1074213
0
30
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2008   
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Gerçek aşk, hiç beklemediği bir anda, ciddi, yakışıklı ve başarılı biri olan Alex'in hayatına giriverir. Kırkına yaklaştığı sırada, sabah işine giderken bir kavşakta, motosikletli Niki'ye çarpar. Bu karşılaşma, Alex'in oturmuş ve düzenli hayatını altüst eder. Niki, on yedi yaşının verdiği bütün masum neşesi ve şaşırtıcı bilgeliğiyle hayatına girer. Yıllardır birlikte yaşadığı kadının arkasında bıraktığı köhnemiş bütün kalıpları, yerleşik fikirleri ve kasvetli alışkanlıkları, hatta hüznü siler atar. Ama keşfetmek kabul etmek anlamına gelmemektedir. En azından Alex için. Aşklarındaki ve sevişmelerindeki şefkat ve güvene rağmen, ileride mutlu olacakları açıkken, Niki ona daha önce hiç gülmediği kadar gülmeyi göstermişken, Alex eski sevgilisiyle yaşadığı daha mantıklı hayatına döner.

Pardon! Seni Seviyorum (2008) (Scusa ma ti chiamo amore) | tt1074213 Filmi Imdb'den 5,608 kişi tarafından oylandı ve 6.1 puan aldı. Bu film için editör puanı %56 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Scusa.ma.ti.chiamo.amore.2008.720p.BluRay.x264.DUAL.Filmbol
Format            : Matroska at 2 132 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 1.54 GiB   / 1 h 43 min 8 s 200 ms

Video #1          : AVC | 1 500 kb/s
İz Adı            : 720p
EnxBoy | FPS      : 1280x544 (2.353) | 25.000 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 192 kb/s
Ses Profili       : Dolby Digital
İz Adı            : Türkçe | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : AC-3 | 448 kb/s
Ses Profili       : Dolby Digital
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : it

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Tam (Türkçe)