Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER UHD Plus - ULTRA HD - 4K Plus v Unutma Beni - (Still Alice) - 2014 - DUAL - 4K Plus [Remux] [Dolby Vision] [HDR] | tt3316960
Sohbetler
Unutma Beni - (Still Alice) - 2014 - DUAL - 4K Plus [Remux] [Dolby Vision] [HDR] | tt3316960
TheKratos
Unutma Beni - (Still Alice) - 2014 - DUAL - 4K Plus [Remux] [Dolby Vision] [HDR] | tt3316960
0
96
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2014    
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Alice Howland, Columbia Üniversitesi'nde ünlü bir dilbilim profesörüdür. Bir gün doktor muayenesinde kendisine Alzheimer'ın başlangıç evresinde olduğu teşhisi konur. Alice'in hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Geçirdiği hastalık, eşi ve üç çocuğuyla birlikte sürdüğü hayata yeni bir gözle bakmasını sağlayacaktır. İnsan ilişkilerini sorgularken öte yandan da en genç kızıyla olan ilişkisiyle de onu yeniden kazanmak için mücadele verir. Alice, uzmanlaştığı bölüm gereği hayatı boyunca yeni şeyler öğrenmektedir ve bu yüzden hastalığını başta kabullenmek istemez. Manhattan sokaklarında kayboluşuyla durumu kavramaya başlayan Alice, zamanla Alzheimer'la mücadele etmenin yollarını arayacaktır.

Unutma Beni (2014) (Still Alice) | tt3316960 Filmi Imdb'den 148,076 kişi tarafından oylandı ve 7.5 puan aldı. Bu film için editör puanı %76 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Still.Alice.2014.2160p.4KPlus.BluRay.HDR.HEVC.Dolby.Vision.DUAL.Filmbol
Format            : Matroska at 64.0 Mb/s
Boyut/ Uzunluk    : 45.2 GiB   / 1 h 41 min 16 s 75 ms

Video #1          : HEVC | 61.6 Mb/s
HDR Profili       : Dolby Vision / SMPTE ST 2086
İz Adı            : 4KP
EnxBoy | FPS      : 3840x2160 (1.778) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEGH/ISO/HEVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 192 kb/s
Ses Profili       : Dolby Digital
İz Adı            : Türkçe | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : DTS XLL | 2 114 kb/s
Ses Profili       : DTS-HD Master Audio
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Tam (Türkçe)