Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER BRRip XviD v Gammaz Yürek - (Tell Tale) - 2009 - BRRip XviD - BRRip XviD [SDR] | tt1135095
Sohbetler
Gammaz Yürek - (Tell Tale) - 2009 - BRRip XviD - BRRip XviD [SDR] | tt1135095
TheKratos
Gammaz Yürek - (Tell Tale) - 2009 - BRRip XviD - BRRip XviD [SDR] | tt1135095
0
83
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi


Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2009   
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO
******



Ridley Scott (Hannibal) ve Tony Scott (Metrodan Kaçış), Edgar Allen Poe'nun zamansız hikayesi "The Tell-Tale Heart" dan uyarladıkları bu ürpertici filmle karşınızda. İşkolik bekar baba Terry'nin (Josh Lucas) hayatı henüz geçirdiği kalp nakli operasyonu ve yeni tanıştığı güzel bir kadın sayesinde artık bambaşkadır. Ancak zamanla bazı şeyler ters gitmeye başlar. Kendi kalp atışları tarafından esir alınan Terry, donörünün ölümünün ardındaki sırları araştırıp ortaya çıkarmaya karar verir. Bir yandan yakınlarını bu işten uzak tutmaya bir yandan da akıl sağlığını korumaya çalışan Terry, içinden gelen bütün uyarılara kulak vererek bu cinayeti çözmeye çalışacaktır.

Gammaz Yürek (2009) (Tell Tale) | tt1135095 Filmi Imdb'den 5,312 kişi tarafından oylandı ve 5.4 puan aldı. Bu film için editör puanı %48 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Tell.Tale.2009.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format            : AVI at 1 140 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 756 MiB   / 1 h 32 min 45 s 264 ms

Video #0          : MPEG-4 Visual | 1 000 kb/s
EnxBoy | FPS      : 569x320 (1.778) | 23.976 fps
Yapı              : XVID -> Kontrol ediniz.

Ses  #1           : MPEG Audio | 128 kb/s
Ses Profili       : MPEG Audio
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz

Film Detayları


Film Fragmanı


İndirme Linkleri








Hızlı Menü: