Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER UHD Plus - ULTRA HD - 4K Plus v Dip - (Sanctum) - 2011 - DUAL - 4K Plus [Remux] [Dolby Vision] [HDR] | tt0881320
Dip - (Sanctum) - 2011 - DUAL - 4K Plus [Remux] [Dolby Vision] [HDR] | tt0881320
TheKratos
Dip - (Sanctum) - 2011 - DUAL - 4K Plus [Remux] [Dolby Vision] [HDR] | tt0881320
0
46
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2011    
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Dünyanın en büyük, en güzel ve girmesi en zor mağarasına doğru tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkan bir yeraltı mağara dalgıç ekibinin hikayesi. Bir tropikal fırtına yüzünden mağaranın derinliklerine inmek zorunda kalan ekip, denize açılan ve bilinmeyen bir çıkış ararken şiddetli sular, ölümcül zeminler ve yavaş yavaş artan panik ile savaşmak zorundadır. Usta dalgıç Frank McGuire, Güney Pasifik'teki Esa-ala Mağaraları'nı aylardır araştırmaktadır. Ancak çıkış yolu beklenmedik bir sel ile tıkandığı zaman, 17 yaşındaki oğlu Josh ve ekibi finanse eden Carl Hurley'nin de dahil olduğu ekip planlarını değiştirmek zorunda kalırlar. Ekip, gün geçtikçe azalan erzakları ile su altı labirentinde yolunu bulmak zorundadır. Sonunda kendilerini kaçınılmaz bir soruyla karşı karşıya bulurlar: Kurtulmak mümkün müdür yoksa sonsuza kadar mağarada hapis mi kalacakladır?

Dip (2011) (Sanctum) | tt0881320 Filmi Imdb'den 57,926 kişi tarafından oylandı ve 5.9 puan aldı. Bu film için editör puanı %57 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Sanctum.2011.2160p.4KPlus.BluRay.HDR.HEVC.Dolby.Vision.DUAL.Filmbol
Format            : Matroska at 87.4 Mb/s
Boyut/ Uzunluk    : 66.2 GiB   / 1 h 48 min 30 s 923 ms

Video #1          : HEVC | 82.9 Mb/s
HDR Profili       : Dolby Vision / SMPTE ST 2086
İz Adı            : 4KP
EnxBoy | FPS      : 3840x2160 (1.778) | 24.000 fps
Yapı              : V_MPEGH/ISO/HEVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 640 kb/s
Ses Profili       : Dolby Digital
İz Adı            : Türkçe (TAC) | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : DTS XLL | 3 779 kb/s
Ses Profili       : DTS-HD Master Audio
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Tam (Türkçe)