Jellyfin Geri Dönüyor.
Jellyfin'i geri getirmek için çalışmaya başladık. Çalışmanın ortalama 30.09.2026'a kadar süreceğini tahmin ediyoruz.
- Gold: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Plus: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Elite: Jellyfin Plex yada Emby'nin yanına ek uygulama olarak seçilebilecek.
Zamana Güzellik Kat - (Cashback) - 2006 - DUAL - FHD [SDR] | tt0460740
Zamana Güzellik Kat - (Cashback) - 2006 - DUAL - FHD [SDR] | tt0460740
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Zamana Güzellik Kat İndir (2006)
2006 · 102 Dakika · İngiltere
7.1 94,291 oy
Editör %66%47
Editör %66%47Hep bir ressam olmayı isteyen Ben Willis, acı veren bir ayrılığın sonrasında uykusuzluk çekmeye başlar. Aklını başka şeylerle meşgul etmek ve boş zamanını değerlendirmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. Sekiz saatlik sıkıcı mesai ile baş etmek için, iş arkadaşlarının her biri “zaman takası” adlı sanatta kendilerini geliştirmiştir. Bu markette en büyük düşman insanın saatidir ve ona ne kadar çok bakılırsa zaman o kadar yavaş akar. Saatlerin çabuk geçmesini sağlamak için Ben'in izlediği yol, zamanı durdurmaktır. Bu yolla çevresindeki birçok güzelliğin farkına varan Ben'in ilgisini, özellikle kasiyer Sharon çekecektir. Aşk, kalp kırıklığı, kadın-erkek ilişkileri ve zaman üzerine eğlenceli ve genç bir komedi...
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
| Tarih | Kalite | Sürüm | Boyut | Dil | Özellik | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 29.03.2025 | XviD | Cashback.2006.BRRip.XviD.TR.Filmbol | 0.78 GB | TRDUB | SDR | |
| 29.03.2025 | 720P | Cashback.2006.720p.BluRay.x264.DUAL.Filmbol | 0.98 GB | DUAL | SDR | |
| 29.03.2025 | 1080P | Cashback.2006.1080p.BluRay.x264.DUAL.Filmbol | 1.77 GB | DUAL | SDR | |
| 29.03.2025 | FHD | ▶ Buradasınız Cashback.2006.FHD.BluRay.x264.DUAL.Filmbol | 12.90 GB | DUAL | SDR | |
| 29.03.2025 | Remux | Cashback.2006.BluRay.Disc.REMUX.DUAL.Filmbol | 27.30 GB | DUAL | SDR |
Oyuncular

Sean Biggerstaff
Ben Willis

Emilia Fox
Sharon Pintey

Shaun Evans
Sean Higgins

Michael Dixon
Barry Brickman

Michelle Ryan
Suzy

Stuart Goodwin
Jenkins

Frank Hesketh
Young Ben Willis

Daphne Guinness
Anna Shapiro

Jay Bowen
Steve Jenkins

Irene Bagach
Frozen Beautiful Girl
K
Kenneth Fahy
Art Class Life Model
K
Katie Ball
Art Class Girl
Görseller 12 görsel

1 / 12 Backdrop · 3840×2160
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.