Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER FHD - FULL HD v Amerikalı Arkadaşım (The American Friend) - 1977 - TR+ORG - FHD | tt0075675

Amerikalı Arkadaşım (The American Friend) - 1977 - TR+ORG - FHD | tt0075675
TheKratos
Amerikalı Arkadaşım (The American Friend) - 1977 - TR+ORG - FHD | tt0075675
0
9
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:3 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 1977 
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Wenders, Dennis Hopper'ın başrolünde olduğu Amerikalı Arkadaş filminde, Nicholas Ray ve Samuel Fuller gibi Amerikan sinemasının üç idolünü bir araya getiriyor. Bu film, Patricia Highsmith'in Ripley'in Oyunu adlı romanından uyarlanmıştır ve Kara Film türünün önemli örneklerinden biri olarak kabul edilir. Hopper, Ripley karakteri olarak, sahte tabloları satıp zenginlik elde eden, kovboy şapkasını bir an olsun çıkarmayan bir Amerikalı olarak karşımıza çıkar. Bir mafya patronu, Ripley'den temiz bir kiralık katil bulmasını ister ve Ripley, önceki tanıdığı çerçeveci Zimmermann'ı (Bruno Ganz) önerir. Zimmermann, kan kanseri olan biri olarak bu işi kabul eder, ancak gelişen olaylar Ripley'i zor kararlar almaya iter.

Amerikalı Arkadaşım (1977) (The American Friend) | tt0075675 Filmi Imdb'den 19,436 kişi tarafından oylandı ve 7.4 puan aldı. Bu film için editör puanı %74 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : The.American.Friend.1977.Criterion.FHD.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol
Format            : Matroska at 14.9 Mb/s
Boyut/ Uzunluk    : 13.3 GiB   / 2 h 7 min 41 s 697 ms

Video #1          : AVC | 13.2 Mb/s
İz Adı            : FHD
EnxBoy | FPS      : 1792x1080 (1.659) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 192 kb/s
İz Adı            : Türkçe | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : DTS | 1 509 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Tam (Türkçe)
Dil               : tr

Film Detayları