Ben kimim? Ben neyim, Alman mı, Türk mü? Altı yaşındaki Cenk, başı dertte olduğu için bu soruyu kendine sordu. Kimse onu futbol takımında istemiyordu. Ne Türkler ne de Almanlar. Cenk'i teselli etmek için 22 yaşındaki kuzeni Kanan, dedeleri Hüseyin'in hikayesini anlattı. Altmışlı yılların sonlarında eşi ve çocuklarını da yanına alarak bir Türk işçisi olarak Almanya'ya geldi. O zamandan bu yana çok zaman geçti ve Almanya artık onların yeni evi oldu. Bir akşam aile toplandığında Hüseyin bir konuşma yaptı. Türkiye'den ev aldığını ve herkesle birlikte memleketine dönmek istediğini anlattı. Ancak bazılarının aklında şu soru var: Benim gerçek vatanım neresi? Ancak bu tepkiler işe yaramadı ve aile sonunda Türkiye'ye gitti. Yolculuk anılarla, savaşlarla ve barışla başlar. Ancak bu yolculuk beklenmedik bir noktaya geldi...
Almanya'ya Hoş Geldiniz (2011) (Almanya: Welcome to Germany) | tt1630027 Filmi Imdb'den 7,241 kişi tarafından oylandı ve 7.1 puan aldı. Bu film için editör puanı %71 olarak belirlendi. İyi Seyirler!
Teknik Detaylar
Kod :
İsim : Almanya.Welcome.to.Germany.2011.BluRay.Disc.REMUX.TR.DE.Filmbol
Format : Matroska at 24.8 Mb/s
Boyut/ Uzunluk : 17.5 GiB / 1 h 41 min 9 s 272 ms
Video #1 : AVC | 20.0 Mb/s
İz Adı : REMUX
EnxBoy | FPS : 1920x1080 (1.778) | 23.976 fps
Yapı : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.
Ses #2 : DTS XLL | 2 071 kb/s
İz Adı : Türkçe | www.filmbol.org
Bilgi : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil : tr
Ses #3 : AC-3 | 640 kb/s
İz Adı : Türkçe | www.filmbol.org
Dil : tr
Ses #4 : DTS XLL | 2 050 kb/s
İz Adı : Orijinal | www.filmbol.org
Dil : de