Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER BRRip XviD v Tanrılar ve İnsanlar (Of Gods and Men) - 2010 - TR - BRRip XviD | tt1588337

Tanrılar ve İnsanlar (Of Gods and Men) - 2010 - TR - BRRip XviD | tt1588337
TheKratos
Tanrılar ve İnsanlar (Of Gods and Men) - 2010 - TR - BRRip XviD | tt1588337
0
22
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2010 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

1990'lı yıllarda Mağrip dağlarının yükseklerinde bir manastır... Sekiz Fransız keşiş, Müslüman köylülerle yan yana huzurlu bir yaşam sürerken, yaşadıkları ülke bir anda kaotik bir hal aldı: yabancı işçiler köktendincilerin saldırısına uğradı, protestocular katledildi, ve bölgede şiddet oldukça yaygın. Yaklaşan tehlikeye rağmen keşişler ne pahasına olursa olsun hareketsiz kalmaya karar verdiler. Ordu onlara koruma teklif etti ama keşişler de reddetti. Bir süre sonra kaçınılmaz olan oldu ve silahlı adamlar manastıra saldırdı. Rahipler pes etmese de artık aralarında farklılıklar vardı: Bazıları kalmakta ısrar ederken, diğerleri ayrılmak istiyordu.

Tanrılar ve İnsanlar (2010) (Of Gods and Men) | tt1588337 Filmi Imdb'den 16,191 kişi tarafından oylandı ve 7.2 puan aldı. Bu film için editör puanı %72 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Of.Gods.and.Men.2010.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format            : AVI at 1 141 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 998 MiB   / 2 h 2 min 19 s 959 ms

Video #0          : MPEG-4 Visual | 1 000 kb/s
EnxBoy | FPS      : 745x320 (2.330) | 24.000 fps
Yapı              : XVID -> Kontrol ediniz.

Ses  #1           : MPEG Audio | 128 kb/s
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz

Film Detayları

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Hızlı Menü: