Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER 1080P v Atları da Vururlar (They Shoot Horses, Don't They?) - 1969 - Türkçe Altyazı! - 1080P | tt0065088

Atları da Vururlar (They Shoot Horses, Don't They?) - 1969 - Türkçe Altyazı! - 1080P | tt0065088
TheKratos
Atları da Vururlar (They Shoot Horses, Don't They?) - 1969 - Türkçe Altyazı! - 1080P | tt0065088
0
45
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 1969 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Gloria Betty (Jane Fonda), 1930'larda Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Büyük Buhran sırasında, yoksulluk ve umutsuzluğa hapsolmuş milyonlarca işsizden biriydi. Her zaman Hollywood hayali kuran, hayalperest ve tatminsiz bir kadındı. Geçmişte hep aldatılan Beatty'nin gençliği, sayısız ihanete uğraması, intihara teşebbüs etmesi ve hastanedeyken onunla bir dans yarışması reklamı görmesi nedeniyle çok geride kalmıştı. Bir dergideki büyük ikramiyesi, o yıllarda halkın dikkatini ekonomik krizden uzaklaştırmak için yapılan sayısız çılgınlıktan sadece biriydi. Bu sıradan bir oyun değil; Tıpkı bir maraton gibi, aradaki kısa bir ara dışında, yarışma haftalarca, hatta aylarca sürecek. Kazanan çift, o zamanlar için hatırı sayılır bir servet sayılabilecek 1.500 ABD Doları tutarında bir ikramiye alacak. Tabii ki maç radyo üzerinden canlı yayınlanacak.

Atları da Vururlar (1969) (They Shoot Horses, Don't They?) | tt0065088 Filmi Imdb'den 20,970 kişi tarafından oylandı ve 7.8 puan aldı. Bu film için editör puanı %78 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : They.Shoot.Horses.Dont.They.1969.1080p.BluRay.x264.ENG.Türkçe.Altyazı.Filmbol
Format            : Matroska at 2 183 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 1.83 GiB   / 1 h 59 min 58 s 37 ms

Video #1          : AVC | 2 050 kb/s
İz Adı            : 1080p
EnxBoy | FPS      : 1920x816 (2.353) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AAC LC | 132 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #3        : UTF-8
İz Adı            : Tam (Türkçe)
Dil               : tr

Film Detayları

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Hızlı Menü: