Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER UHD Plus - ULTRA HD - 4K Plus v Kurtuluş Günü (Independence Day) - 1996 - TR+ORG - 4K Plus - Remux | tt0116629

Kurtuluş Günü (Independence Day) - 1996 - TR+ORG - 4K Plus - Remux | tt0116629
TheKratos
Kurtuluş Günü (Independence Day) - 1996 - TR+ORG - 4K Plus - Remux | tt0116629
0
69
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 1996 
2
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Tüm zamanların en çok izlenen filmlerinden biri olan Bağımsızlık Günü, insanlığa saldıran güçlü uzaylı varlıkların hikayesini anlatıyor. Olay çok büyük bir uzay gemisinin ortaya çıkmasıyla başlıyor. Çarpıcı görüntüler, gemilerin dünya çapındaki şehirlere ateş açmasıyla sona eriyor. Artık dünyanın tek umudu bu saldırıdan sağ kurtulanlardır. İnsanlığın geleceği hayatta kalanların son saldırısına bağlıdır. 2 Temmuz'da dünya çapındaki iletişim sistemleri tuhaf bir atmosferik olay nedeniyle kesintiye uğradı. Hemen ardından silahlı kuvvetler, devasa bir cismin dünyaya yaklaştığını duyurdu. Uzaylılarla iletişim kurmaya yönelik tüm girişimler başarısız olduktan sonra, eski bilim adamı David Levinson (şimdi kablo teknisyeni), uzaylıların bir günden kısa bir süre içinde Dünya'daki önemli yerlere büyük bir saldırı başlatmak üzere olduklarını fark eder…

Kurtuluş Günü (1996) (Independence Day) | tt0116629 Filmi Imdb'den 610,996 kişi tarafından oylandı ve 7.0 puan aldı. Bu film için editör puanı %80 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Independence.Day.1996.Extended.2160p.4KPlus.BluRay.x265.HDR.HEVC.TR.ENG.Filmbol
Format            : Matroska at 39.8 Mb/s
Boyut/ Uzunluk    : 42.7 GiB   / 2 h 33 min 34 s 144 ms

Video #1          : HEVC | 33.4 Mb/s
İz Adı            : 4KP
EnxBoy | FPS      : 3840x2160 (1.778) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEGH/ISO/HEVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 224 kb/s
İz Adı            : Türkçe (SHS) | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : DTS XLL X | 6 139 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 8 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Türkçe (Forced)
Dil               : tr

Altyazı #5        : UTF-8