Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER 720P v Çarpışma (Crash) - 2004 - TR+ORG - 720P | tt0375679

Çarpışma (Crash) - 2004 - TR+ORG - 720P | tt0375679
TheKratos
Çarpışma (Crash) - 2004 - TR+ORG - 720P | tt0375679
0
72
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2004 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Bir ev hanımı ve uyuşturucu bağımlısı kocası... Birbirine aşık iki polis dedektifi... Afro-Amerikalı bir müdür ve karısı... Meksikalı bir çilingir... İki araba hırsızı... Orta yaşlı Koreli bir çift ve bir Çaylak polisler... birbirini tanımayan sıradan Los Angeles insanlarının günlük monotonluğunu yaşıyor... 36 saat içinde buluşuyor. Bu farklı hayatları hangi hikayeler bir araya getiriyor? Bu film, ırksal farklılıkların ne kadar önemsiz olduğunu, suçluların ve saldırganların hem siyah-beyaz kadar yakın, hem de beyaz kadar uzak olduğunu, adaletin yakınları arasında kaybolduğunu savunan bir film. ve yanlış. Eleştirmenlerden tam not alan bu filmde, insan doğasının gölgesinde saklı olan gerçek yavaş yavaş ortaya çıkıyor...

Çarpışma (2004) (Crash) | tt0375679 Filmi Imdb'den 448,437 kişi tarafından oylandı ve 7.7 puan aldı. Bu film için editör puanı %77 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Crash.2004.Directors.Cut.720p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol
Format            : Matroska at 1 893 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 1.52 GiB   / 1 h 55 min 0 s 927 ms

Video #1          : AVC | 1 500 kb/s
İz Adı            : 720p
EnxBoy | FPS      : 1280x542 (2.365) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 192 kb/s
İz Adı            : Türkçe (TAC) | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : AAC LC | 224 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Türkçe (Forced)
Dil               : tr

Altyazı #5        : UTF-8