Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER BRRip XviD v Bir Şirket Komedisi (The Hudsucker Proxy) - 1994 - TR - BRRip XviD | tt0110074

Bir Şirket Komedisi (The Hudsucker Proxy) - 1994 - TR - BRRip XviD | tt0110074
TheKratos
Bir Şirket Komedisi (The Hudsucker Proxy) - 1994 - TR - BRRip XviD | tt0110074
0
70
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:4 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 1994 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Norville Barnes taşralı, pek zeki olmayan bir gençti ve aklında çocuklar için en iyisi olacağını düşündüğü bir oyuncak projesi vardı. Bu hayalle büyük şehre geldi ve en alttan başladı: Hudsucker Industries adlı büyük bir şirkette katip olarak çalışmaya başladı. Bu arada şirketin yönetim kurulu, başkan Waring Hudsucker'ın trajikomik intiharıyla sarsıldı. İktidarı ele geçirme şansını kaçırmak istemeyen yönetim kurulu üyelerinden Sidney Mussberger, Barnes'ın saflığından yararlanmaya çalıştı, ona projesini anlattı ve aptal bir Başkan atayarak şirketin yönetim kurulunun kontrolünü ele geçirebileceğini düşündü. Ancak Barnes'ın basit bir hulahop oyunu olan çılgın projesinin beklenmedik başarısı, işleri daha da karmaşık hale getirecektir.

Bir Şirket Komedisi (1994) (The Hudsucker Proxy) | tt0110074 Filmi Imdb'den 84,917 kişi tarafından oylandı ve 7.2 puan aldı. Bu film için editör puanı %72 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : The.Hudsucker.Proxy.1994.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format            : AVI at 1 085 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 864 MiB   / 1 h 51 min 20 s 160 ms

Video #0          : MPEG-4 Visual | 949 kb/s
EnxBoy | FPS      : 569x320 (1.776) | 23.976 fps
Yapı              : XVID -> Kontrol ediniz.

Ses  #1           : MPEG Audio | 128 kb/s
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz

Film Detayları

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Hızlı Menü: