Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER 720P v Benim Adım Khan (My Name Is Khan) - 2010 - TR+ORG - 720P | tt1188996
Sohbetler
Benim Adım Khan (My Name Is Khan) - 2010 - TR+ORG - 720P | tt1188996
TheKratos
Benim Adım Khan (My Name Is Khan) - 2010 - TR+ORG - 720P | tt1188996
0
800
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Film İndir

Benim Adım Khan İndir (2010)

2010 · 165 Dakika · Çin, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri
7.9 118,527 oyEditör %73%86
Rizvan Khan küçüklüğünü annesiyle birlikte geçiren Hindistanlı bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika’ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira adında dul ve Hint bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan, beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül terör saldırılarından sonra Mandira’nın oğlu faşist kesimler tarafından dövülerek öldürülür. Öldürülme sebebi ise annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır. Bunun üzerine Mandira, Rizvan’i terk eder ve ona gitmesini söyler. Rizvan ne zaman geri gelebileceğini sorunca Mandira ona Amerika Birleşik Devletleri başkanına gidip adının Khan olduğunu ancak bir terörist olmadığını açıklamasını ve ondan sonra geri gelmesini söyler.
Daha fazla
Yönetmen
Karan Johar
Senaryo
Shibani Bathija, Niranjan Iyengar
Yapım
Dharma Productions
Ödüller
25 ödül ve 36 adaylık
Diğer adları
My Name Is Khan İndir
IMDb ID
TMDB ID
Paylaşan
CEO
Konular37,674
Mesajlar52,734
Rep52,381
Beğeni70,981
İndirme Seçenekleri
KaliteSürümBoyutDilÖzellik
XviDMy.Name.is.Khan.2010.BRRip.XviD.TR.Filmbol1.29 GBTRDUBSDR
İndirForum
720P▶ Buradasınız My.Name.is.Khan.2010.720p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol2.16 GBDUALSDR
İndirForum
1080PMy.Name.is.Khan.2010.1080p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol3.28 GBDUALSDR
İndirForum
FHDMy.Name.is.Khan.2010.FHD.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol12.20 GBDUALSDR
İndirForum
RemuxMy.Name.is.Khan.2010.BluRay.Disc.REMUX.TR.ENG.Filmbol42.30 GBDUALSDR
İndirForum
Görseller 12 görsel
1 / 12   Backdrop · 1920×1080

Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu

JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.

IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2010 
6
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Hızlı Menü: