Insidious serisinin üçüncü filminde, ilk iki filmdeki Lambert'lerin mücadelesi ve Elise'in ruhlarla mücadelesinden önceki yıllara yolculuk yapıyoruz. Aktris olma hayali kuran genç bir kız olan Quinn Brenner, geçtiğimiz günlerde paranormal bir olay yaşadı. Quinn, annesinin ruhunun onunla iletişim kurmaya çalıştığını hissetti. Aklındaki soru işaretlerine yanıt bulmak için bir medyum bulmaya koyulan Elise'in yolu, Elise'inkiyle kesişir. Elise, Quinn'e yardım etmek ister, ancak geçmişindeki travmatik olaylar nedeniyle becerilerini askıya alır. Quinn kısa bir süre sonra bir araba kazası geçirdi ve babası Sean, kızına yardım etmesi için Elise'e gitti. Kendini ciddi bir ikilemde bulan Elise, sonunda güçlerini ölülerle temasa geçmek için kullanmaya karar verir ve lisanssız parapsikologlar Tucker ve Specks'ten yardım ister. Elise, karşılaştığı en acımasız düşmanla karşı karşıya olduğunu hemen fark eder...
Ruhlar Bölgesi 3 (2015) (Insidious: Chapter 3) | tt3195644 Filmi Imdb'den 107,592 kişi tarafından oylandı ve 6.1 puan aldı. Bu film için editör puanı 64 olarak belirlendi. İyi Seyirler!
Teknik Detaylar
Kod :
İsim : Insidious.Chapter.3.2015.FHD.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol
Format : Matroska at 11.9 Mb/s
Boyut/ Uzunluk : 8.08 GiB / 1 h 37 min 22 s 848 ms
Video #1 : AVC | 9 737 kb/s
İz Adı : FHD
EnxBoy | FPS : 1920x808 (2.376) | 23.976 fps
Yapı : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.
Ses #2 : AC-3 | 640 kb/s
İz Adı : Türkçe | www.filmbol.org
Bilgi : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil : tr
Ses #3 : DTS | 1 509 kb/s
İz Adı : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil : en
Altyazı #4 : UTF-8
İz Adı : Tam (Türkçe)
Dil : tr
Altyazı #5 : UTF-8