Filmbol Forum Genel Öneriler v Forum tasarımını daha dikkat çekici ve kullanışlı bir hale getirmek mümkün müdür? Bu konuda bir fikrim var değerlendirilmesi mümkün müdür?
Sohbetler
Forum tasarımını daha dikkat çekici ve kullanışlı bir hale getirmek mümkün müdür? Bu konuda bir fikrim var değerlendirilmesi mümkün müdür?
exodıa
Forum tasarımını daha dikkat çekici ve kullanışlı bir hale getirmek mümkün müdür? Bu konuda bir fikrim var değerlendirilmesi mümkün müdür?
8
178
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!

3
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
exodıa Premium Elite Üye
  • Konular63
  • Mesajlar98
  • Rep puanı 111
  • Beğendikleri76
  • Beğenenleri27
Forumun tasarımını gerek mobil gerek pc ortamında daha kullanışlı hale getirmek mümkün müdür? Örnek bir tasarım oluşturdum,bu şekilde hem göze hitap eden aynı zamanda kullanım kolaylığı sağlayan bir arayüz  yapılabilir mi? Sitenin gelişimine  katkı sağlamak amacıyla bu konuyu hazırladım.  Bu konudaki görüşleriniz nelerdir?
[Resim: 4vxrdwr.png]
Şuan Offine!

2
Rapor Et!
Şuan Offine!
asd777 Premium Elite Üye
merhabalar. Güzel bir fikir. hala forumda neyin nerde olduğunu bulamayan üye arkadaşlarımız var. aslında arayüz sade sitemizde fakat nokta atışı yapılabilir. yaptığın örnek gayet güzel olmuş. bu tarz ilgisi olan arkadaşlar da öneri getirsin bence. mesela tarantino başlığı fikri cok ince düşünülmüş. önemli yönetmenlerin filmleri, seri filmler, bir başlık altında toplanması harka olur. film ve dizi tartışmaları fikride gayet güzel ve inceleme linki fikri nokta atışı. neticede çok büyük arşive sahip bir sitemiz var bütün filmleri ve/veya dizileri izlemek mümkün değil. inceleme linkinden film veya dizinin incelemesini okuyup izlemeye karar verebiliriz.
Bir bütün olarak adminlerimiz bu fikri bir düşünmeli derim.
Şuan Offine!

0
Rapor Et!
Şuan Offine!
exodıa Premium Elite Üye
  • Konular63
  • Mesajlar98
  • Rep puanı 111
  • Beğendikleri76
  • Beğenenleri27
(18-12-2025, Saat: 01:52)erasd777 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar. Güzel bir fikir. hala forumda neyin nerde olduğunu bulamayan üye arkadaşlarımız var. aslında arayüz sade sitemizde fakat nokta atışı yapılabilir. yaptığın örnek gayet güzel olmuş. bu tarz ilgisi olan arkadaşlar da öneri getirsin bence. mesela tarantino başlığı fikri cok ince düşünülmüş. önemli yönetmenlerin filmleri, seri filmler, bir başlık altında toplanması harka olur. film ve dizi tartışmaları fikride gayet güzel ve inceleme linki fikri nokta atışı. neticede çok büyük arşive sahip bir sitemiz var bütün filmleri ve/veya dizileri izlemek mümkün değil. inceleme linkinden film veya dizinin incelemesini okuyup izlemeye karar verebiliriz.
Bir bütün olarak adminlerimiz bu fikri bir düşünmeli derim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Şuan Online!

1
Rapor Et!
Şuan Online!
hsynalvr Premium Silver
  • Konular1
  • Mesajlar8
  • Rep puanı 71
  • Beğendikleri149
  • Beğenenleri3
Selamlar, 
@exodıa   arkaşımız emek vermiş uğraşmış, detaylı tasarım hazırlamış, güzel olmuş. 
Bu konuyu açma fikri için de ayrıca teşekkür ederim. 
Ben de iki basit tasarımla destek olmak istedim. (Görsellerde yer alan yazıların kusuruna bakmayın lütfen) 
Anladığım kadarıyla, bilgim dahilinde fikir amaçlı bir şeyler yapmaya çalıştım. 

.png   Dark_Theme.png (Dosya Boyutu: 1.58 MB / İndirme Sayısı: 13)  
.png   white_theme.png (Dosya Boyutu: 1.86 MB / İndirme Sayısı: 12)
Şuan Offine!

1
Rapor Et!
Şuan Offine!
exodıa Premium Elite Üye
  • Konular63
  • Mesajlar98
  • Rep puanı 111
  • Beğendikleri76
  • Beğenenleri27
(18-12-2025, Saat: 03:14)hsynalvr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar, 
@exodıa   arkaşımız emek vermiş uğraşmış, detaylı tasarım hazırlamış, güzel olmuş. 
Bu konuyu açma fikri için de ayrıca teşekkür ederim. 
Ben de iki basit tasarımla destek olmak istedim. (Görsellerde yer alan yazıların kusuruna bakmayın lütfen) 
Anladığım kadarıyla, bilgim dahilinde fikir amaçlı bir şeyler yapmaya çalıştım. 

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Şuan Online!

1
Rapor Et!
Şuan Online!
Sezgo Premium Silver
  • Konular0
  • Mesajlar4
  • Rep puanı 4
  • Beğendikleri0
  • Beğenenleri1
cok guzel olmus ellerine saglik
Şuan Offine!

1
Rapor Et!
Şuan Offine!
Orcus Premium Elite Üye
Tema seçme izinli bir site olabilir , her ne kadar bu tasarım göze hoş görünsede Türkiye de yaşadığımız gerçeğini unutmamak gerek ( Mobil internet kulanımı açısından ) görseli bol tasarım da mobil veri de gecikmeli açılma veya fazla bant tüketimi ile karşı karşıya kalabilir insanlar sonuçta özelikle mobil dünyasında GB fiyatları uçuk vaziyette ve hız açıkçası çoğu zaman yerlerde , bu açıdan tekrar ediyorum giriş yapıldıktan sonra seçme imkanı daha iyi olabilir. Ayrıca tasarım güzel olsa da karmaşık da gelebilir insanlara güzel ve daha sade olması bence daha iyi olabilir de genel açıdan değerlendirmem gerekir ise üsteki örneği.

Hatta seçme imkanı gelir ise de birden fazla tasarım sunulması çok daha iyi olur sade den karmaşığa doğru birden fazla seçenek Shy

Güzel konu için teşekkürler Shy
Şuan Offine!

1
Rapor Et!
Şuan Offine!
j.sahindemir Premium Elite Üye
  • Konular44
  • Mesajlar86
  • Rep puanı 173
  • Beğendikleri19
  • Beğenenleri64
İçerik indirme sitesi olarak ben de sadelikten yanayım. Sonuçta film indirmek için filmin konusuna girip linkleri indir, kopyala yapıyoruz. Şu an ki haliyle bile bir çok üye, imdb koduyla arama yapmayı, içerik bulmayı bilmiyor çünkü Siteyi kullananların bir kısmı forum ve wordpress portal gibi şeyleri kullanmaya yabancı.

Ama dileyene tema seçeneğinin açılması fikri bence de güzel. Bu halinden daha farklı bir tasarım kullanmak isteyen kullanabilse güzel olur. Profillerimiz var oradan tema değiştir seçeneği forumlar için mevcut böyle bir ayar açarlarsa yönetim kullanmak isteyen için güzel olur.

- Öte yandan tasarım açısından bence en lazım olan şey forum araması yerine istek sayfasına benzeyen daha özelleştirilmiş bir arama sayfası tasarlansa ve orada direk imbd kodu girilmesi istense yani biraz daha iyi yönlendirse çok iyi olur acemi arkadaşlar için.
Şuan Offine!

1
Rapor Et!
Şuan Offine!
exodıa Premium Elite Üye
  • Konular63
  • Mesajlar98
  • Rep puanı 111
  • Beğendikleri76
  • Beğenenleri27
(19-12-2025, Saat: 22:40)j.sahindemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İçerik indirme sitesi olarak ben de sadelikten yanayım. Sonuçta film indirmek için filmin konusuna girip linkleri indir, kopyala yapıyoruz. Şu an ki haliyle bile bir çok üye, imdb koduyla arama yapmayı, içerik bulmayı bilmiyor çünkü Siteyi kullananların bir kısmı forum ve wordpress portal gibi şeyleri kullanmaya yabancı.

Ama dileyene tema seçeneğinin açılması fikri bence de güzel. Bu halinden daha farklı bir tasarım kullanmak isteyen kullanabilse güzel olur. Profillerimiz var oradan tema değiştir seçeneği forumlar için mevcut böyle bir ayar açarlarsa yönetim kullanmak isteyen için güzel olur.

- Öte yandan tasarım açısından bence en lazım olan şey forum araması yerine istek sayfasına benzeyen daha  özelleştirilmiş bir arama sayfası tasarlansa ve orada direk imbd kodu girilmesi istense yani biraz daha iyi yönlendirse çok iyi olur acemi arkadaşlar için.

Değerli yorumun için teşekkür ederim abi. Adminlerimiz umarım bu konu ile ilgili bir çözüm yolu sunacaktır. @Judgment Day   @TheKratos

(18-12-2025, Saat: 19:21)Orcus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tema seçme izinli bir site olabilir , her ne kadar bu tasarım göze hoş görünsede Türkiye de yaşadığımız gerçeğini unutmamak gerek ( Mobil internet kulanımı açısından ) görseli bol tasarım da mobil veri de gecikmeli açılma veya fazla bant tüketimi ile karşı karşıya kalabilir insanlar sonuçta özelikle mobil dünyasında GB fiyatları uçuk vaziyette ve hız açıkçası çoğu zaman yerlerde , bu açıdan tekrar ediyorum giriş yapıldıktan sonra seçme imkanı daha iyi olabilir.  Ayrıca tasarım güzel olsa da karmaşık da gelebilir insanlara güzel ve daha sade olması bence daha iyi olabilir de genel açıdan değerlendirmem gerekir ise üsteki örneği.

Hatta seçme imkanı gelir ise de birden fazla tasarım sunulması çok daha iyi olur sade den karmaşığa doğru birden fazla seçenek Shy

Güzel konu için teşekkürler Shy

Yorumunuzu belirttiğiniz için teşekkür ederim.  Umuyorum ki yönetim bu konuda çalışma yapacaktır.

Hızlı Menü: