Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER BRRip XviD v Before Night Falls - 2000 - TR - BRRip XviD | tt0247196

Before Night Falls - 2000 - TR - BRRip XviD | tt0247196
TheKratos
Before Night Falls - 2000 - TR - BRRip XviD | tt0247196
0
53
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:5 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2000 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Aynı zamanda başarılı bir ressam ve heykeltıraş olan Julian Schnabel, Kübalı şair ve yazar Reinaldo Arenas'ın otobiyografik romanı "Karanlıktan Önce"den uyarlanan ilk filmi "Basquiat" ile 1996 yılında çeşitli film festivallerinde ödüller kazandı. Küba'daki çocukluğundan New York'taki ölümüne kadar geniş bir kapsamı kapsıyor. Babası annesini terk ettikten sonra Arenas, Kübalı çiftçi olan büyükannesi ve büyükbabasının baskısı altında büyüdü. Küba Devrimi sırasında hem yazar olduğu için hem de eşcinsel olduğu için asi olarak etiketlendi ve eşcinsel olduğu için hapsedildi ve işkence gördü. Bu olumsuz koşullara rağmen yazmaya devam etti. Cezaevindeki diğer mahkumlara mektuplar yazarken gizlice romanını yazdı ve onu ülke dışına kaçırarak yayınladı. 1980'de Amerika Birleşik Devletleri'ne sınır dışı edildi.

Before Night Falls (2000) | tt0247196 Filmi Imdb'den 26,542 kişi tarafından oylandı ve 7.1 puan aldı. Bu film için editör puanı %71 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Before.Night.Falls.2000.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format            : AVI at 911 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 869 MiB   / 2 h 13 min 17 s 167 ms

Video #0          : MPEG-4 Visual | 771 kb/s
EnxBoy | FPS      : 589x320 (1.839) | 24.000 fps
Yapı              : XVID -> Kontrol ediniz.

Ses  #1           : MPEG Audio | 128 kb/s
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz

Film Detayları

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Hızlı Menü: