"Paris Seni Seviyorum", bir dizi uluslararası yönetmeni Paris'te geçen romantik bir hikayeyi anlatmaya davet etti. Paris zengin bir sinema geçmişine sahip olmasına rağmen projede yer alan tüm yönetmenler geçmişe bakmak yerine Paris'i bugünkü haliyle ve beyazperdeye hiç yansımamış yönlerini göstermeyi tercih etti. Paris, Seni Seviyorum bu nedenle farklı sosyal sınıfların, nesillerin, kültürlerin ve atmosferlerin bir karışımıdır. Her yönetmenin şehrin farklı yerlerindeki hayattan farklı kesitler sunduğu, neşe, ayrılık, beklenmedik ve tuhaf tesadüfler ve hepsinden önemlisi aşk hikayeleri içeren sürekli değişen bir film. Natalie Portman, Fanny Aldan, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche, Steve Buschmi gibi uluslararası üne sahip aktörlerle birlikte "Paris, Seni Seviyorum"da Paris'in en romantik şehrine yeniden aşık olacaksınız; dünya.
Paris, Seni Seviyorum (2006) (Paris, I Love You) | tt0401711 Filmi Imdb'den 74,669 kişi tarafından oylandı ve 7.2 puan aldı. Bu film için editör puanı %72 olarak belirlendi. İyi Seyirler!
Teknik Detaylar
Kod :
İsim : Paris.I.Love.You.2006.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format : AVI at 1 190 kb/s
Boyut/ Uzunluk : 1.00 GiB / 2 h 0 min 25 s 927 ms
Video #0 : MPEG-4 Visual | 1 050 kb/s
EnxBoy | FPS : 595x320 (1.859) | 23.976 fps
Yapı : XVID -> Kontrol ediniz.
Ses #1 : MPEG Audio | 128 kb/s
Bilgi : 2 kanal, 48.0 kHz