(08-02-2024, Saat: 20:16)Altair Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (08-02-2024, Saat: 19:43)theiceberg Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu arkadaşıma biri cvp verecek mi acaba yetkililerden? Anime eklenmesini bende destekliyorum, siteye katkısı olacaktır mutlaka.
istek atılmadan siteye birşey eklenmiyor güncel dizi veya diziler değil ise,lakin animeler dizi olarak düşünülüyor ise biliyorsunuz ki sezon olarak yurdum türk dizilerinin sezon sayılarını bile geride bırakıyor 😅 ama film olarak ise çok olmasada epey bir anime film var sitede ama yinede eklenmesi gereken muhteşem yapımlarda var,diğer ay 3 isteğim olursa 3.tane studio ghibli animesi istemeyi düşünüyorum
Ben anime için ayrı bir bölüm bile açılması taraftarıyım GENEL bölümünün altında olabilir mesela, bir başlık altında toplansa anime film yada dizi şeklinde güzel olur diye düşünüyorum, diğer türlü sadece ARAMADAN bulabiliyoruz istediğimiz filmleri 1080P ye girdiğimizde mesela tüm konular alt alta sıralanıyor halbuki katagori halinde olabilirdi buda diğer bir önerim. Bilimkurgu, Dram, Komedi vs.. çok bir başlığa gerek olmazdı, fakat anime muhabbetine gelince ona ap ayrı bir bölüm müşteri çoğaltıcaktır.