Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER BRRip XviD v Kaptan Fantastik (Captain Fantastic) - 2016 - TR - BRRip XviD | tt3553976

Kaptan Fantastik (Captain Fantastic) - 2016 - TR - BRRip XviD | tt3553976
BroserBros
Kaptan Fantastik (Captain Fantastic) - 2016 - TR - BRRip XviD | tt3553976
1
2919
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Online!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2016 
2
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Online!
BroserBros Kurucu Admin

Kaptan Fantastik

Ben Cash, ABD’nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar moderniteye karşı bir bağışıklık kazanamamışlardır. Ben, kendini çocuklarını büyük bir titizlikle hem fiziksel hem de entelektüel olarak yetiştirmeye adamıştır. Fakat karısı Leslie’nin ölümü ormandaki “düzeni” de sarsar. Zira çocuklar annelerinin cenazesine katılmak için şehre ve medeniyete dönmek isterler. Ev eğitimi ile yetiştirdiği çocuklarının hem annesi hem babası olan Ben için bundan sonrası ormandaki hayattan daha zor olacaktır…
Viggo Mortensen başrolde olduğu etkileyici yapımın yönetmeni ve senaristi ise Matt Ross.

Kaptan Fantastik (2016) (Captain Fantastic) | tt3553976 Filmi Imdb'den 210,000 kişi tarafından oylandı ve 7,9 puan aldı. Bu film için editör puanı %89 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Kaptan.Fantastik.2016.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format            : AVI at 1 686 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 1.41 GiB   / 1 h 59 min 29 s 376 ms

Video #0          : MPEG-4 Visual | 1 549 kb/s
EnxBoy | FPS      : 720x304 (2.368) | 23.976 fps
Yapı              : XVID -> Kontrol ediniz.

Ses  #1           : MPEG Audio | 128 kb/s
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz

Film Detayları

Kaptan Fantastik

Kaptan Fantastik

Kaptan Fantastik

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Şuan Online!

0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Cevapla WWW
Rapor Et!
Şuan Online!
BroserBros Kurucu Admin
23.07.2021 Yönetici Notu:

Kırık linkler kontrol edildi, kaldırıldı ve yenilendi. Tüm linkler tamamen çalışır durumda.

Hızlı Menü: