Duyurular

Filmbol Forum YERLİ FİLMLER Yerli Filmler: Full HD v Sen Sağ Ben Selamet - (Sen Sag Ben Selamet) - 2016 - Yerli Film - FHD [SDR] | tt6282116
Sohbetler
Sen Sağ Ben Selamet - (Sen Sag Ben Selamet) - 2016 - Yerli Film - FHD [SDR] | tt6282116
TheKratos
Sen Sağ Ben Selamet - (Sen Sag Ben Selamet) - 2016 - Yerli Film - FHD [SDR] | tt6282116
0
38
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2016   
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Üç kaçağın yolu sık sık kesişmektedir. Cezaevinden tahliyesine iki gün kalan Selamet ile müebbet cezası olan koğuş arkadaşı Sansar, aynı yolun yolcularıdır. Sansar’ı, Sivas Kapalı Cezaevi’ne götürecek nakil aracı, Selamet’i de memleketine bırakacaktır. Bu yolun karşı yönden gelen bir başka yolcusu daha vardır; Goril Behlül. Araçlarının çarpışmasından sonra başlarından macera dolu komik olaylar geçecektir. Bu üç kaçağın sürükleyici aksiyon, komedi ve maceralarına konu edinen filmin oyuncu kadrosunda ise Ufuk Özkan, Burçin Bildik, Tuvana Türkay, Lale Başar,Ayçin İnci, Hakan Karahan, Hasan Küçükçetin, Murat Kocacık, Müge Uzel, Gamze Aydoğdu, Emrah Özdilek ve Savaş Alp Başar yer alıyor.Yapımcılığını Süreç Film, İnci Gündoğdu Ve İsmail Gündoğdu’nun yaptığı “Sen Sağ Ben Selamet” filminin yazarlığını ve yönetmenliğini Ersoy Güler üstleniyor.

Sen Sağ Ben Selamet (2016) | tt6282116 filmi IMDb'de 369 kişi tarafından oylandı ve 3.1 puan aldı. Editör puanı: %44. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Sen.Sağ.Ben.Selamet.2016.FHD.WebDL.x264.TR.Yerli.Filmbol
Format            : Matroska at 9 984 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 7.72 GiB   / 1 h 50 min 43 s 200 ms

Video #1          : AVC | 10 000 kb/s
İz Adı            : FHD
EnxBoy | FPS      : 1920x1080 (1.778) | 24.000 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : E-AC-3 | 224 kb/s
Ses Profili       : Dolby Digital Plus
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Altyazı #3        : UTF-8
İz Adı            : Türkçe (Forced)
Dil               : tr

Film Detayları

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Hızlı Menü: