Filmbol Forum Genel Öneriler v Ev Sinema Sistemi Kurulumu ve Blu-Ray Hakkında Bilgilendirici Konu Başlığı
Sohbetler
Ev Sinema Sistemi Kurulumu ve Blu-Ray Hakkında Bilgilendirici Konu Başlığı
qqxxzz
Ev Sinema Sistemi Kurulumu ve Blu-Ray Hakkında Bilgilendirici Konu Başlığı
1
130
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!

1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
qqxxzz Eski Premium Üye
**
Eski PR Üye
  • Konular1
  • Mesajlar1
  • Rep puanı 13
  • Beğendikleri0
  • Beğenenleri1
Öncelikle bu güzel site için kurucu ve moderatörlere teşekkür ederim.
Uzun zamandır TV ya da bilgisayardan 1080p filmlerinizi izliyorum. Ancak yine de sinemadaki gibi keyifli olmuyor haliyle. Bu nedenle ben de eve 5+1 ses sistemi ve iyi bir TV almaya karar verdim. Hep sitedeki Blu-Ray ve 4k içerikleri merak ediyordum. Ancak internette bu konu hakkında doyurucu bilgi bulamadım. Kurucumuz ya da moderatörlerimizin bu konuda bilgili olduğunu tahmin ediyorum.
Siteden indirdiğimiz Blu-Ray filmleri Blu-Ray CD'lere yazıp, sonra da bir Blu-Ray oynatıcı satın alarak onu TV'ye bağlayıp mı izlememiz gerekiyor bunu bir türlü öğrenemedim mesela. Ya da aynısı 4K ya da daha yüksek filmler için de geçerli.
Teşekkür ederiz, çok emek verip bu seçenekleri siteye yüklüyorsunuz ancak benim gibi birçok kişi bu yüksek kaliteli filmleri nasıl kullanacağını bilmiyor bence. 
Bu konuda bilgilendirici bir konu başlığı yapabilirseniz, hem bizler öğrenmiş oluruz hem de bu sayede daha fazla kullanıcıya ulaşabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Ayrıca Blu-Ray CD'ye yazmak gerekiyorsa bu konuda ve Blu-Ray oynatıcılar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim. Ya da Blu-Ray olarak indirdiğimiz filmleri bilgisayardan direkt bir kablo aracılığıyla TV'ye kalite düşüşü olmadan aktarıp izleyebiliyor muyuz örneğin?
Şimdiden teşekkür ederim.
Şuan Offine!

0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO
Merhaba, değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Sitemizdeki içerikleri izlemek için herhangi bir ek işlem yapmanız gerekmiyor. Biz içerikleri orijinal disklerden gerekli ses ve altyazılarıyla birlikte çıkarıyor, sizin için Türkçe dublaj ve altyazıları ekliyor ve "mkv" olarak paketliyoruz. Buradan sonra izlemek için yapmanız gereken tek şey ilgili dosyayı indirmek ve bir oynatıcı ile (VLC, MPC vs.) açmak. Hatta güçlü bir internetiniz varsa indirmeye gerek duymaksızın Emby veya Plex hizmetlerimizle doğrudan izleme şansınız da var.

İndirdiğiniz içeriği oynatırken herhangi bir kayıp söz konusu olmaz. Ayrıca internet altyapınıza bağlı olarak kayıpsız şekilde indirmeden izleyebilirsiniz. Bu konudaki teknik detaylar Emby/Plex yardım sayfalarında mevcuttur.

Hızlı Menü: