Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum Genel Öneriler v Film filtreleme

Film filtreleme
asd777
Film filtreleme
1
157
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Online!
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Online!
asd777 Premium Plus Üye
  • Konular80
  • Mesajlar102
  • Rep puanı 328
  • Beğendikleri57
  • Beğenenleri76
Merhabalar daha önce de yazdım fakat nerede yazdım hatırlamıyorum. filmleri gruplandırma yapabilir miyiz. örneğin seri filmler isimli gruplandırma yapılsa ve sitedeki seri filmler oraya eklenmesi mümkün müdür?
Şuan Online!
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Online!
blue6647 Premium Silver
filmbol yabancı olsun yerli olsun filmlere kategori yapmış seri filmlerde kategori yok

gruplandırma özellikle seri filmlere öncelik veriilirse güzel olur

seri filmleri bulmak zor oluyor eklenen filmlere bakarak hangi filmin seri olarak eklenmiş onu bulmak gerekiyor vakit alıyor

Hızlı Menü: