Yalnız Adam - (Solitary Man) - 2009 - Türkçe Altyazı! - BluRay Disc - Remux [SDR] | tt1294213
Yalnız Adam - (Solitary Man) - 2009 - Türkçe Altyazı! - BluRay Disc - Remux [SDR] | tt1294213
TheKratos
0
146
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Yalnız Adam İndir (2009)
2009 · 90 Dakika · Amerika Birleşik Devletleri
6.3 17,314 oy
Editör %49%77
Editör %49%77Bir zamanlar araba dünyasının başarılı işadamlarından Ben Kalmen'in hayatı yokuş aşağı gitmektedir Ta üniversitede aşık olup evlendiği karısından boşanmıştır İş konusunda verdiği yanlış kararlar onu iflasın eşiğine getirmiş, bu durum aile içinde çatlaklar yaratmıştır Kendinden daha genç bir kızarkadaşı vardır; Jordon… O aynı zamanda hatırı sayılır bir otomobil üreticisinin kızıdır İçinde bulunduğu şartlar ve aldığı kararlar Ben Kalmen'i geri dönülmesi zor bir noktaya sürükler.
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
Oyuncular

Michael Douglas
Ben Kalmen

Susan Sarandon
Nancy Kalmen

Danny DeVito
Jimmy Marino

Mary-Louise Parker
Jordon Karsch

Jenna Fischer
Susan Porter

Imogen Poots
Allyson Karsch

Jesse Eisenberg
Daniel Cheston

Richard Schiff
Steve Heller

Jake Siciliano
Scotty

David Costabile
Gary Porter

Ben Shenkman
Peter Hartofilias

Anastasia Griffith
Carol Salomonde
Görseller 14 görsel

1 / 14 Backdrop · 1920×1080
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.