Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER Bluray Disc - Remux v Alex Cross - 2012 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt1712170

Alex Cross - 2012 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt1712170
TheKratos
Alex Cross - 2012 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt1712170
0
7
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:3 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2012 
0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Psikoloji eğitimi almış olan, cinayet masası dedektifi Dr. Alex Cross, Detroit Polis Departmanı'nda çalışmaktadır ve kariyeri boyunca birçok karmaşık olayı başarıyla çözmüştür. Son karşılaştığı vak'a ise oldukça zordur. Vahşi yöntemlerle kurbanlarını öldüren ve her seferinde bir Picasso tablosu bırakan seri katil, "Picasso" olarak anılmaktadır. Bu mücadele, tıpkı bir kedi-fare oyununa dönüşür ve Alex Cross, bir noktada büyük bir hata yapar. Bu hata, psikopat katilin Alex Cross ve ailesini hedef almasına sebep olur. Cross, yaşadığı pişmanlıkla birlikte işler kişisel bir boyut kazanır ve kendi ahlaki ve psikolojik sınırlarını sınamak zorunda kalır. Filmin başrollerinde Tyler Perry ve Matthew Fox yer alırken, aksiyon dolu ve gerilim yüklü bu filmi Rob Cohen yönetmektedir.

Alex Cross (2012) | tt1712170 Filmi Imdb'den 35,689 kişi tarafından oylandı ve 5.2 puan aldı. Bu film için editör puanı %52 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Alex.Cross.2012.BluRay.Disc.REMUX.TR.ENG.Filmbol
Format            : Matroska at 33.8 Mb/s
Boyut/ Uzunluk    : 23.9 GiB   / 1 h 41 min 23 s 392 ms

Video #1          : AVC | 31.3 Mb/s
İz Adı            : REMUX
EnxBoy | FPS      : 1920x1080 (1.778) | 24.000 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : AC-3 | 192 kb/s
İz Adı            : Türkçe (SHS) | www.filmbol.org
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : DTS XLL | 2 233 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : en

Altyazı #4        : UTF-8
İz Adı            : Tam (Türkçe)
Dil               : tr

Film Detayları