Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER BRRip XviD v Güzel Bir Gün (One Fine Day) - 1996 - TR - BRRip XviD | tt0117247

Güzel Bir Gün (One Fine Day) - 1996 - TR - BRRip XviD | tt0117247
TheKratos
Güzel Bir Gün (One Fine Day) - 1996 - TR - BRRip XviD | tt0117247
0
27
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:2 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 1996 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Melanie Parks ( Michelle Pfeiffer) boşanmış, bekar bir kadın. Arkadaşlarına ayıracak zamanı olmayan bu işkolik kadının hayatındaki en önemli şey oğlu Sammy. Melanie, hayatının en önemli iş görüşmesini yapacağı gün, oğluna bakmak zorunda kalıyor ve bütün gün boyunca hayatının anlamsızlığının ayrımına varıyor.. Bu arada Jack Taylor'ın ( George Clooney) durumu da farklı değil. Yeni bir evlilik yapmış olan eski karısı, kızını bir haftalığına bakması için Jack'e veriyor.. Bu iki insan, Melanie ve Jack, birbirlerini hiç tanımıyorlar günün başında, oysa saatler ilerledikçe, ve sokaklarda insanlar aktıkça, adım adım, ve elbetteki tesadüfi olarak birbirlerine doğru yol alıyorlar.

Güzel Bir Gün (1996) (One Fine Day) | tt0117247 Filmi Imdb'den 48,862 kişi tarafından oylandı ve 6.5 puan aldı. Bu film için editör puanı %65 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : One.Fine.Day.1996.BRRip.XviD.TR.Filmbol
Format            : AVI at 1 140 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 886 MiB   / 1 h 48 min 36 s 51 ms

Video #0          : MPEG-4 Visual | 1 000 kb/s
EnxBoy | FPS      : 590x320 (1.846) | 23.976 fps
Yapı              : XVID -> Kontrol ediniz.

Ses  #1           : MPEG Audio | 128 kb/s
Bilgi             : 2 kanal, 48.0 kHz

Film Detayları

Film Fragmanı

İndirme Linkleri

Hızlı Menü: