Jellyfin Geri Dönüyor.
Jellyfin'i geri getirmek için çalışmaya başladık. Çalışmanın ortalama 30.09.2026'a kadar süreceğini tahmin ediyoruz.
- Gold: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Plus: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Elite: Jellyfin Plex yada Emby'nin yanına ek uygulama olarak seçilebilecek.
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel & Gretel: Witch Hunters) - 2013 - TR+ORG - FHD - x264 | tt1428538
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (Hansel & Gretel: Witch Hunters) - 2013 - TR+ORG - FHD - x264 | tt1428538
BroserBros
15
3227
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları İndir (2013)
2013 · 88 dakika · Amerika Birleşik Devletleri, Almanya
6.1 224,516 oy
Editör %77%17
Editör %77%17Onlar klasik bir çocuk masalının baş kahramanı olan Hansel ve Gretel kardeşler. Ormanda yollarını kaybettikten sonra şeker ve çikolata kaplı cadının evinde tuzağa düşen kardeşler, akşam yemeği olmaktan son anda kurtulurlar ve işbirliği yaparak cadıyı kendi tuzağına düşürürler. Bu ilk avlarından sonra hiç ayrılmadan beraber yola devam eden Hansel ve Gretel, gittikleri her kasabada, her orman derinliğinde acımasız cadıları avlamakta ustalaşırlar. Fakat geldikleri son kasabada yaşanan çocuk kaçırma olaylarında, her zamankinden farklı bir gariplik vardır. Kısa süre içinde kasabanın çocukları tek tek kaybolur ve cadı avcısı ikili kendilerini daha önce karşılaşmadıkları kadar büyük bir cadı kaosunun içinde bulurlar.
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
| Tarih | Kalite | Sürüm | Boyut | Dil | Özellik | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 19.08.2021 | XviD | Hansel.Ve.Gretel.Cadi.Avcilari.2013.UNRATED.BRRip.Xvid.TR.Filmbol | 0.79 GB | TRDUB | SDR | |
| 19.08.2021 | 720P | Hansel.Ve.Gretel.Cadi.Avcilari.2013.UNRATED.720p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 1.18 GB | DUAL | SDR | |
| 19.08.2021 | 1080P | Hansel.Ve.Gretel.Cadi.Avcilari.2013.UNRATED.1080p.Bluray.x264.TR.ENG.Filmbol | 1.89 GB | DUAL | SDR | |
| 19.08.2021 | 3D | Hansel.Ve.Gretel.Cadi.Avcilari.2013.THEATRİCAL.3D.HSBS.Bluray.x264.TR.ENG.Filmbol | 1.64 GB | DUAL | SDR | |
| 19.08.2021 | FHD | ▶ Buradasınız Hansel.Ve.Gretel.Cadi.Avcilari.2013.Theatrical.FHD.Bluray.x264.TR.ENG.Filmbol | 9.47 GB | DUAL | SDRTheatrical | |
| 26.08.2021 | 4K | Hansel.Ve.Gretel.Cadi.Avcilari.2013.Theatrical.2160p.4K.Bluray.x265.HDR.HEVC.TR.ENG.Filmbol | 12.00 GB | DUAL | HDRTheatrical | |
| 15.07.2026 | Remux | Hansel.Gretel.Witch.Hunters.2013.Theatrical.BluRay.Disc.REMUX.DUAL.Filmbol | 22.30 GB | DUAL | SDRTheatrical | |
| 02.06.2026 | 4K Plus | Hansel.Gretel.Witch.Hunters.2013.Theatrical.2160p.4KPlus.BluRay.HDR10.HEVC.Dolby.Vision.DUAL.Filmbol | 50.20 GB | DUAL | HDRDVTheatrical |
Oyuncular
Görseller 13 görsel

1 / 13 Backdrop · 3840×2160
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Şuan Offine!
İngilizce dil seçeneği görme engelliler için düzeltme yapmak mümkün mü acaba? Teşekkürler
Ben indirdiğimde dosya boyutu 8.15 gb idi şimdi 7.07 gb görünüyor değişim yapılmış olabilir mi ? Tekrar indireyim. Teşekkürler
Maalesef değişmemiş sanırım download başlatınca dosya boyutu yine 8.15 gb
Ben indirdiğimde dosya boyutu 8.15 gb idi şimdi 7.07 gb görünüyor değişim yapılmış olabilir mi ? Tekrar indireyim. Teşekkürler
Şuan Offine!
(20-08-2021, Saat: 17:36)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İngilizce dil seçeneği görme engelliler için düzeltme yapmak mümkün mü acaba? TeşekkürlerMaalesef Mümkün Değil Konuda Teknik Detaylar Kısmında Bi Hata Olmuş Diğer Filmin Teknik Detayları İle Karışmış Düzelteceğim Başka Yardımcı Olabileceğim Birşey Varsa Yazabilirsin.
Şuan Offine!
(20-08-2021, Saat: 17:36)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İngilizce dil seçeneği görme engelliler için düzeltme yapmak mümkün mü acaba? Teşekkürler
Maalesef, Görme engelliler için türkçe ve ingilizce commentator ses elimizde mevcut değil. Bu film için commentator ses yapıldı mı ona bile emin değilim.
Pardon ben anlatamadım galiba. Eklediğiniz filmin içinde ki ingilizce ses zaten görme engelliler için seslendirilmiş bir ses tipi, yani konuşma olmayan sahnelerdede biri sahneleri sesli olarak anlatıyor görme engelliler için, Bunu normail bir ingilizce ses ile değiştirebilirmisiniz demek istemiştim ben, Teşekkür ederim
(20-08-2021, Saat: 18:44)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pardon ben anlatamadım galiba. Eklediğiniz filmin içinde ki ingilizce ses zaten görme engelliler için seslendirilmiş bir ses tipi, yani konuşma olmayan sahnelerdede biri sahneleri sesli olarak anlatıyor görme engelliler için, Bunu normail bir ingilizce ses ile değiştirebilirmisiniz demek istemiştim ben, Teşekkür ederim
Anladım, yakın bir zamanda kontrol edeceğim. Düzeldiğinde bildirim alacaksın.
(20-08-2021, Saat: 19:39)BroserBros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim, kolay gelsin(20-08-2021, Saat: 18:44)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pardon ben anlatamadım galiba. Eklediğiniz filmin içinde ki ingilizce ses zaten görme engelliler için seslendirilmiş bir ses tipi, yani konuşma olmayan sahnelerdede biri sahneleri sesli olarak anlatıyor görme engelliler için, Bunu normail bir ingilizce ses ile değiştirebilirmisiniz demek istemiştim ben, Teşekkür ederim
(20-08-2021, Saat: 19:39)BroserBros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İndirdiğim dosyayı silip düzeltilmiş hali ile yeniden indrebilmek için sizden haber bekliyorum.(20-08-2021, Saat: 18:44)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pardon ben anlatamadım galiba. Eklediğiniz filmin içinde ki ingilizce ses zaten görme engelliler için seslendirilmiş bir ses tipi, yani konuşma olmayan sahnelerdede biri sahneleri sesli olarak anlatıyor görme engelliler için, Bunu normail bir ingilizce ses ile değiştirebilirmisiniz demek istemiştim ben, Teşekkür ederim
(21-08-2021, Saat: 18:00)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İngilizce Ses Düzeltmesi Yapıldı Tüm Linkler Yenilendi Ek Olarak 4K Sürümü Eklendi İyi Seyirler.(20-08-2021, Saat: 19:39)BroserBros Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım, yakın bir zamanda kontrol edeceğim. Düzeldiğinde bildirim alacaksın.İndirdiğim dosyayı silip düzeltilmiş hali ile yeniden indrebilmek için sizden haber bekliyorum.
(26-08-2021, Saat: 13:30)TheSteeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(21-08-2021, Saat: 18:00)benbenhur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İndirdiğim dosyayı silip düzeltilmiş hali ile yeniden indrebilmek için sizden haber bekliyorum.İngilizce Ses Düzeltmesi Yapıldı Tüm Linkler Yenilendi Ek Olarak 4K Sürümü Eklendi İyi Seyirler.
Teşekkür ederim, elinize sağlık
paylaşım için tesekkurler
)
)