Market Fiyatlarındaki Değişiklik
Yaklaşık 2 yıldır fiyatlarımızı TL bazında sabit tutuyoruz. Ancak global ve mikro sebeplerden dolayı sunucu masraflarını karşılamakta zorlanıyoruz. Bu sebeple, 01.10.2026 tarihi itibari ile fiyat listesi %35 artış gösterecektir. Fiyatı yükselten etkenler;
Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
- +%30 yükselen EUR/TRY paritesi.
- Yapay zekanın yoğunlaşması ile üst düzey sunuculardaki talebin artması, bu sebeple global sunucu fiyatlarındaki %15 artış.
Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
Jellyfin Geri Dönüyor.
Jellyfin'i geri getirmek için çalışmaya başladık. Çalışmanın ortalama 30.09.2026'a kadar süreceğini tahmin ediyoruz.
- Gold: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Plus: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Elite: Jellyfin Plex yada Emby'nin yanına ek uygulama olarak seçilebilecek.
Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) - 1994 - TR+ORG - FHD | tt0111161
Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption) - 1994 - TR+ORG - FHD | tt0111161
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Esaretin Bedeli İndir (1994)
1994 · 142 Dakika · Amerika Birleşik Devletleri
9.3 3,221,305 oy
Editör %84%89
Editör %84%89Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir. İşkence, tecavüz, dayak dahil her türlü kötü koşulun hüküm sürdüğü hapishane koşullarında, Andy'nin hayata bağlı ve her daim iyi bir şeyler bulma çabası içindeki hali, çevresindeki herkesi çok etkileyecektir. Bir süre sonra parmaklıkların arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine bütün mahkumları inandırır. Bu mahkumlardan biri olan Ellis Boyd "Red" ve Andy, unutulmaz bir dostluk kurarak hapishaneyi bambaşka bir yer haline getirirler.
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
| Tarih | Kalite | Sürüm | Boyut | Dil | Özellik | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 20.05.2023 | XviD | The.Shawshank.Redemption.1994.BRRip.XviD.TR.Filmbol | 0.96 GB | TRDUB | SDR | |
| 20.05.2023 | 720P | The.Shawshank.Redemption.1994.720p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 2.10 GB | DUAL | SDR | |
| 20.05.2023 | 1080P | The.Shawshank.Redemption.1994.1080p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 3.09 GB | DUAL | SDR | |
| 20.05.2023 | FHD | ▶ Buradasınız The.Shawshank.Redemption.1994.FHD.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 7.20 GB | DUAL | SDR | |
| 20.05.2023 | 4K | The.Shawshank.Redemption.1994.2160p.4K.BluRay.x265.SDR.HEVC.TR.ENG.Filmbol | 7.16 GB | DUAL | SDR | |
| 24.09.2023 | Remux | The.Shawshank.Redemption.1994.BluRay.Disc.REMUX.TR.ENG.Filmbol | 18.90 GB | DUAL | SDR | |
| 20.05.2023 | 4K Plus | The.Shawshank.Redemption.1994.2160p.4KPlus.BluRay.x265.HDR.HEVC.TR.ENG.Filmbol | 53.80 GB | DUAL | HDR |
Oyuncular
Görseller 14 görsel

1 / 14 Backdrop · 3840×2160
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Senkron sorunları sebebiyle 2019'da paylaşılan konuların tamamı silindi ve yeniden düzenlenerek eklendi. XviD harici tüm sürümler şuanda yeni dublaj ve eski dublaj olmak üzere 2 dil içerir. İyi seyirler!
Filmde hala senkron sorunu devam ediyor. Ses ve görüntü tam olarak uyuşmuyor.
(17-06-2023, Saat: 16:48)Altair Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2023, Saat: 16:20)ibrahimnasib Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Filmde hala senkron sorunu devam ediyor. Ses ve görüntü tam olarak uyuşmuyor.
Aynen daha yeni bende baktım ses çok az da olsa önden geliyor
Aynen bu filmi ve İp Man 2 filmini rapor ettim ''düzeltildi'' denildi ama tekrar indirince gödüm ki yine aynı sorunlar var.
(17-06-2023, Saat: 17:10)ibrahimnasib Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2023, Saat: 16:48)Altair Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2023, Saat: 16:20)ibrahimnasib Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Filmde hala senkron sorunu devam ediyor. Ses ve görüntü tam olarak uyuşmuyor.
Aynen bu filmi ve İp Man 2 filmini rapor ettim ''düzeltildi'' denildi ama tekrar indirince gödüm ki yine aynı sorunlar var.
Açıklama kısmında iki dublaj var yazıyor eski dublaj sekron ve ses olarak yenisine göre daha iyi tabi düzeltilmesi gerekli bence yeni olan sesinde
(17-06-2023, Saat: 17:22)Altair Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kesinlikle. Ama yeni dublaj bence kalite bakımından eskisinden çok çok daha iyi. Senkron sorunu giderilseydi mükemmel olurdu.(17-06-2023, Saat: 17:10)ibrahimnasib Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2023, Saat: 16:48)Altair Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-06-2023, Saat: 16:20)ibrahimnasib Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Filmde hala senkron sorunu devam ediyor. Ses ve görüntü tam olarak uyuşmuyor.
Açıklama kısmında iki dublaj var yazıyor eski dublaj sekron ve ses olarak yenisine göre daha iyi tabi düzeltilmesi gerekli bence yeni olan sesinde
ibrahimnasib Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rapor Sebebi: Ses Sorunu
ibrahimnasib yorumu: Filmin eski ve yeni türkçe dublajlarında hala ''Ses Kayması'' mevcut
Bu konuya ait bir rapor çözüldü.
Yönetici tarafından şu çözüm notu dahil edildi; Eski dublajda sorun yok. Yeni dublajda +250MS'lik ses ayarı yapıldı.
Bu yorumun atıldığı tarihten önce bu içeriği indiren kişilerin sorunu çözmek için yeniden indirme yapması gerektiğini bildiririz. @ibrahimnasib üyemize bu başarılı rapor için teşekkür ederiz.