Güneşi Gördüm - 2009 - Yerli Film - 720P | tt1347521
Güneşi Gördüm - 2009 - Yerli Film - 720P | tt1347521
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Güneşi Gördüm İndir (2009)
2009 · 120 Dakika · Turkey
6.5 10,624 oy
Editör %50
Editör %50Her türlü ayrımcılığa ve ötekileştirilmeye karşı duran, savaşın, kavganın, kendine benzemeyeni hor görmenin sorunun ta kendisinin olduğunu anlatan bu film, bir anlamda "Türkiye’nin hikayesi"…Kars Sarıkamış’ın bir dağ köyünde yaşayan Ramo ve ailesi, bölgede yaşanan terör sorununun göbeğinde hayatlarını sürdürmektedirler. Mayın ve silah patlamaları, asker ve dağa çıkmış gerillalar arasında süren savaş onların gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. Ancak çıkan bir çatışma sonucunda köye gelen komutan, ailelerden köyü boşaltmalarını ister. Ramo ve ailesi çareyi İstanbul’a gitmekte bulur. Beyoğlu’nun arka sokaklarından birine yerleşen aile burada şansını denemeye karar verir.
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
Oyuncular
Görseller 8 görsel

1 / 8 Backdrop · 1579×888
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.