Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER 1080P v Vahşiler (Savages) - 2012 - TR+ORG - 1080P | tt1615065
Sohbetler
Vahşiler (Savages) - 2012 - TR+ORG - 1080P | tt1615065
TheKratos
Vahşiler (Savages) - 2012 - TR+ORG - 1080P | tt1615065
2
702
Konuyu Okuyanlar:
Film İndir

Vahşiler İndir (2012)

2012 · 131 dakika · Amerika Birleşik Devletleri
6.4 138,401 oyEditör %72%50
Ben (Aaron Johnson) kendini dine adamış bir Budist ve yardımseverdir. En iyi arkadaşı Chun (Taylor Kitsch) ise eski bir paralı askerdir. Uyuşturucu satıcıları gibi görünmemelerine rağmen, birlikte en iyi kalite esrar satarak rahat rahat geçinebiliyorlardır. Böylesine karlı bir iş dışında paylaştıkları başka bir şey daha vardır: Ophelia (Blake Lively). Ortak sevgilileri Ophelia iki genç ve hırslı girişimciyi idare edebilecek bir kadındır. Ancak Ben ve Chun kendilerini dünyanın üzerinde hissederken, onlara mutluluk veren kanunsuz, zevke düşkün hayatlarının korkunç yan etkileri ortaya çıkmaya başlar. Meksikalı Baja karteli ikiliden pay ister. Kartel Ophelia’yı kaçırır ve Ben ve Chun'ı şartlara uymazlarsa sevgililerini öldürmekle tehdit eder. Çaresiz uyuşturucu satıcıları sahtekâr bir narkotik ajanından (John Travolta) yardım istemek zorunda kalırlar.
Daha fazla
Yönetmen
Oliver Stone
Senaryo
Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone
Yapım
Universal Pictures
Diğer adları
Savages
IMDb ID
TMDB ID
Paylaşan
CEO
Konular37,674
Mesajlar52,734
Rep52,381
Beğeni70,981
İndirme Seçenekleri
KaliteSürümBoyutDilÖzellik
XviDSavages.2012.Unrated.BRRip.XviD.TR.Filmbol1.12 GBTRDUBSDR
İndirForum
720PSavages.2012.Unrated.720p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol1.45 GBDUALSDR
İndirForum
1080P▶ Buradasınız Savages.2012.Unrated.1080p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol2.35 GBDUALSDR
İndirForum
FHDSavages.2012.Unrated.FHD.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol10.30 GBDUALSDR
İndirForum
RemuxSavages.2012.Unrated.BluRay.Disc.REMUX.TR.ENG.Filmbol28.80 GBDUALSDR
İndirForum
Görseller 12 görsel
1 / 12   Backdrop · 1920×1080

Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu

JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.

IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2012 
16
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

Şuan Offine!

0
Rapor Et!
Şuan Offine!
tekinalper Eski Premium Üye
**
Eski PR Üye
İsteğimi kısa sürede değerlendirip sonuçlandırdığınız için teşekkür ederim... emeğinize sağlık...

0
Rapor Et!
Josefine Ziyaretçi

• Beğendikleri0
  • Beğenenleri0
Emeklerinize çok teşekkür ederim.

Hızlı Menü: