Filmbol Forum Yerli/Yabancı Diziler, TV Serileri Diziler: 1080P v Yüzyıllık Yalnızlık (Cien años de soledad) - 1. Sezon Tüm Bölümler - TR+ORG - 1080p | tt9892936
Yüzyıllık Yalnızlık (Cien años de soledad) - 1. Sezon Tüm Bölümler - TR+ORG - 1080p | tt9892936
Judgment Day
Yüzyıllık Yalnızlık (Cien años de soledad) - 1. Sezon Tüm Bölümler - TR+ORG - 1080p | tt9892936
1
255
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Online!

0
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Cevapla Alıntı
Rapor Et!
Şuan Online!
Altair Premium Gold
Diziyi bugün bitirdim ve cidden harika bir yapım olmuş, büyük ihtimalle 3.sezonda gelecektir.Dizi konu anlatımı bakımdan çok iyiydi ve içinde ki dozu kaçmamış fantastik öğeler ile güzel bir ahenk oluşturmuş.Ailecek izlenebilecek bir dizi değil onu belirtmek istiyorum,dizide çok fazla cinsel sahne ve herkesin çok konuştuğu o ensest ilişki öğeleride var ama kitabı okumadığım için hafifemi kaçmışlar yoksa kitaptadami böyle anlatılır bilmiyorum ama biraz midenizi kaldırabilir.Yinede dizi kesinlikle izlenmeyi hakedyir.Ben en az 8 puan verirdim bu diziye.

Hızlı Cevap
İnsan Doğrulama:
Aşağıda görünen onay kutusunu işaretleyiniz. Bu işlem otomatik spam kayıtları önlemek için kullanılır. (hCaptcha)
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Yüzyıllık Yalnızlık (Cien años de soledad) - 1. Sezon Tüm Bölümler - TR+ORG - 1080... - Yazar: Altair - 15-12-2024, Saat: 23:25

Hızlı Menü: