Film güzel lakin Kur'an'ı Kerim' ile ufak ama farklı yönleri vardı,misal Kur'an'ı Kerim'de Hz İsmail kurban edilmek istenirken bu yorumlamada Hz İshak gösteriliyor,hz.nuhun çocuğu babasının sözünü dinlemeyerek sulara kapılıyor ama bu filmde öyle bir şey yok,kabil ve Habil olaylarıda küçük değişikler ile yine aktarılmış ama yinede çok güzel bir olmuş.Hz Ademden Hz ibrahihim(filme ishakin) Kurban edilmesine kadar işlenmiş.Filmde ki en etkili sahne Hz Lut kavminin tanıtılması ve helali olmuş,yani şöyle diyebilirim bundan heralde bu filmi 15 yıldan daha fazla önce izlemiştim aklımda bu sahne kalmıştı😀 Filmi tavsiye ederim
Duyurular
- 08.06.2025: Sunucu optimizasyonları tamamlandı, lokasyon ve domain adresleri değiştirildi.
- 14.04.2025: Tüm sunucuları yeniden optimize ediyoruz. Bu sırada indirmelerde yavaşlama yada Emby, Plex için hizmet kesintileri yaşanabilir.
- 13.04.2025: Napolyon sunucusu tamamen aktif durumdadır. Herhangi bir sorun varsa, içeriği raporlayınız.
- 27.03.2025: Emby MP6 sunucusu yenilendi. Yeni giriş bilgileriniz almak için lütfen tıklayın.
- 20.03.2025: Jellyfin'de sunucu bazlı hata mevcut. Bu sebeple, düzeltilene kadar herhangi bir ücret almadan Emby üyeliği veriyoruz. Gold üyelerimiz şuanda Emby'e erişim sağlayabilirler.
- 10.03.2025: Yenilenen kategoriler bölümüne göz atın.
- 01.01.2025: Emby Yardım Merkezi yayınlandı. Emby kullanırken sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.

Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya (The Bible: In the Beginning...) - 1966 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0060164
TheKratos
Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya (The Bible: In the Beginning...) - 1966 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0060164
1
231
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Bu Konudaki Yorumlar |
Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya (The Bible: In the Beginning...) - 1966 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0060164 - Yazar: TheKratos - 10-09-2023, Saat: 23:10
RE: Peygamberler Tarihi - Kısas-ı Enbiya (The Bible: In the Beginning...) - 1966 - TR+... - Yazar: Altair - 23-09-2023, Saat: 17:55
|