Market Fiyatlarındaki Değişiklik
Yaklaşık 2 yıldır fiyatlarımızı TL bazında sabit tutuyoruz. Ancak global ve mikro sebeplerden dolayı sunucu masraflarını karşılamakta zorlanıyoruz. Bu sebeple, 01.10.2026 tarihi itibari ile fiyat listesi %35 artış gösterecektir. Fiyatı yükselten etkenler;
Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
- +%30 yükselen EUR/TRY paritesi.
- Yapay zekanın yoğunlaşması ile üst düzey sunuculardaki talebin artması, bu sebeple global sunucu fiyatlarındaki %15 artış.
Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
Jellyfin Geri Dönüyor.
Jellyfin'i geri getirmek için çalışmaya başladık. Çalışmanın ortalama 30.09.2026'a kadar süreceğini tahmin ediyoruz.
- Gold: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Plus: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Elite: Jellyfin Plex yada Emby'nin yanına ek uygulama olarak seçilebilecek.
Beni Deli Etme - (You Kill Me) - 2007 - TR - BRRip XviD [SDR] | tt0796375
Beni Deli Etme - (You Kill Me) - 2007 - TR - BRRip XviD [SDR] | tt0796375
Konuyu Okuyanlar:
Beni Deli Etme İndir (2007)
2007 · 93 Dakika · Amerika Birleşik Devletleri
6.4 19,313 oy
Editör %50%79
Editör %50%79John Dahl'dan Gülmekten Öldüren Bir Komedi!Tetikçi Frank'in büyük bir sorunu vardır -- kariyerinin en önemli cinayetini işlemek üzereyken sızmıştır. Bu duruma oldukça sinirlenen mafya babası patronunun hışmına uğrayan Frank alkol problemini çözebilmesi için acilen bir rehabilitasyon merkezine gönderilir. Frank gittiği yerde onun eski sağlıklı günlerine geri dönmesine yardım edebilecek özel bir kadınla tanışır.
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
| Tarih | Kalite | Sürüm | Boyut | Dil | Özellik | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 05.05.2026 | XviD | ▶ Buradasınız You.Kill.Me.2007.BRRip.XviD.TR.Filmbol | 0.64 GB | TRDUB | SDR | |
| 05.05.2026 | 720P | You.Kill.Me.2007.720p.BluRay.x264.DUAL.Filmbol | 0.77 GB | DUAL | SDR | |
| 05.05.2026 | 1080P | You.Kill.Me.2007.1080p.BluRay.x264.DUAL.Filmbol | 1.52 GB | DUAL | SDR | |
| 05.05.2026 | FHD | You.Kill.Me.2007.FHD.BluRay.x264.DUAL.Filmbol | 4.43 GB | DUAL | SDR | |
| 05.05.2026 | Remux | You.Kill.Me.2007.BluRay.Disc.REMUX.DUAL.Filmbol | 16.90 GB | DUAL | SDR |
Oyuncular

Ben Kingsley
Frank Falenczyk

Téa Leoni
Laurel Pearson

Luke Wilson
Tom

Bill Pullman
Dave

Dennis Farina
Edward O'Leary

Philip Baker Hall
Roman Krzeminski

Marcus Thomas
Stef Krzeminski

Scott Heindl
James Doyle

Alison Sealy-Smith
Doris Rainford

Aron Tager
Walter Fitzgerald

Jayne Eastwood
Kathleen Fitzgerald

Al Corley
Man in park
Görseller 14 görsel

1 / 14 Backdrop · 3840×2160
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.