Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum Genel Öneriler v Normal uyeler icin ucretsiz link destegi

Normal uyeler icin ucretsiz link destegi
aragorn2000
Normal uyeler icin ucretsiz link destegi
0
83
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Online!
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Online!
aragorn2000 Eski Premium Üye
**
Eski PR Üye
  • Konular1
  • Mesajlar7
  • Rep puanı 2
  • Beğendikleri318
  • Beğenenleri2
Merhaba, uzun zaman once normal uyeler icin film indirme linkleri kaldirildi ve tamamen ucretli hale getirildi.Aslinda bu durum kisa vadede site sahibine bir kazanc getirir gibi gorunsede uzun vadede sitenin sonunu getirecektir.Yaklasik 20 yildir internet ile hasir nesir olan biri olarak soyluyorum bunu..Tabi ki premium uyelik vsr ucretli uyelik kalksin demiyorum,sadece normal uyeler icin de ucretsiz ve tek bir formatta,ornegin m1080p formatinda bir link konulabilir..Diger bluray fhd 4k formatlari yine preimium uyelik olarak devam edebilir.Neden bunu oneriyorum? Cunku normal uyeler film indiremedigi icin haliyle bu siteden ayrilacak baska sitelere yonelecektir.Sitenin tiklanma sayisi dusecek, PR si azaldigi icin Google aramalarinda zamanla en arkalalara dusecek, premium uyelerin cogunlugu bir sure sonra uyeliklerini bitireceklerdir.Uzun vadede surekli uye kaybina ugrayacak ve google aramalarinda en arkalara dustugu icin yeni uye kazanimi minimum duzeyde kalacak ve sonunda site kuvvetle muhtemel kapanacaktir.Bu tarz siteleri premium uyeler degil normal uyelerin fazlaligi ayakta tutar.20 yillik tecrubeyle sabittir bu durum.Tesekkurler

Hızlı Menü: