Filmbol Forum Genel Film İstek Bölümü Başarılı İstekler v Film İsteği: TRON: Legacy - 2010 | tt1104001
Sohbetler
Film İsteği: TRON: Legacy - 2010 | tt1104001
atar9877
Film İsteği: TRON: Legacy - 2010 | tt1104001
5
592
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Başarılı. 
3
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
atar9877 Ziyaretçi

• Beğendikleri0
  • Beğenenleri0

FİLMBOL BİLGİLENDİRMESİ

FİLM ADI/PORTAL DURUMUFORUM DURUMUTALEP
TRON: LegacyDAHA ÖNCE EKLENMİŞEK SÜRÜM+

IMDB BİLGİLENDİRMESİ

IMDB IDIMDB PUANIIMDB OYLAYAN
tt1104001 6.8 343,621

DİĞER DETAYLAR

YAYIN ORT. SÜRE DVD TARİHİ
2010 125 dakika 17 Dec 2010

Alıntı:4K katagorisinde Re-Encoding olarak yapılmış sürümü var. Rusyada çıkan HDR10+ olan 4K sürümleri gibi sürümler internette mevcut. Bunlardan birini türkçe ses inject edilerek eklenirse çok memnun olurum. Ayrıca 3D sürümüde yayınlanmıştı bunun için ek talep açmam gerekiyormu bilmiyorum.

Alıntı:Sürüm Notu : 4K Sürümde HDR10+ sürümü
Şuan Offine!
İşleniyor... 
0
Rapor Et!
Şuan Offine!
BroserBros Kurucu Admin
İstek işleme alındı! Sıkı tutun! Bu, isteğinin yüksek bir ihtimalle tamamlanacağı anlamına geliyor. İşleme alınan isteklerin tamamlanması birkaç günü bulabilir. Zamanı geldiğinde seni bilgilendireceğiz.
Şuan Offine!

1
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO
Dostum bahsetmiş olduğun sürüm mevcut ancak bunun da upscale olduğunu biliyorsun, değil mi? Filmbol'daki sürümün upscale olmasından şikayet ettiğin için soruyorum. Elimizdeki sürüm 65GB civarında. Yanıtını bekliyoruz.

0
Rapor Et!
atar9877 Ziyaretçi

• Beğendikleri0
  • Beğenenleri0
(09-04-2023, Saat: 01:07)TheKratos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostum bahsetmiş olduğun sürüm mevcut ancak bunun da upscale olduğunu biliyorsun, değil mi? Filmbol'daki sürümün upscale olmasından şikayet ettiğin için soruyorum. Elimizdeki sürüm 65GB civarında. Yanıtını bekliyoruz.

Sanırım bahsettiğiniz sürüm 57.2 GBlik stream size'a sahip olan sürüm. Youtubeda Tekno3D kanalının paylaştığı davinci resolve ile düzenlenmiş versiyonu(bu linkteki gibi sanırım: https://thepiratebay0.org/torrent/342686...7.1-TEKNO3)
Benim bakmış olduğum sürüm renk aralığı sınırlandırılmamış olandı (size 97 GB yazıyor. ücreti tuzlu olduğu için indiremeye malesef yanaşamıyorum). indirmiş olduğum bu FHD sürümde renk aralığı 12-238 arasında görünüyor. Bakmış olduğumun linkide registrylenmiş (Ödeme sistemiyle açılan sanal bağlantılı) bir adreste gördüğümden dolayı paylaşamıyorum. Direkt olarak elinizde bulunan 65 GBlik sürümü TR olarak ses içeren sürümü varsa paylaşabilirseniz memnun olurum. Çok iş çıkartacak şekilde oluyorsa istek talebimi iptale çevirebilirsiniz. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Şuan Offine!

1
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO
Bizdeki sürüm şu; TRON.Legacy.2010.2160p.BluRay.UPSCALE.HEVC.DV.HYBRID.HDR10+.DTS-HD.MA.7.1.24-bit

Senkron sorunları çıkmazsa paylaşılacak. Teşekkürler.
Şuan Offine!
Başarılı. 
1
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO
Bize tebrikler, sana iyi seyirler! İsteğini sorunsuzca tamamladık!

İçeriğini tamamlarken arşivimizdeki tüm sürümleri dahil ettik. Bu sürümlerden memnun kalmanı umuyoruz.

Bir sorun mu var? İstek konun şu anda yeni mesajlara kapatıldı ancak istediğin zaman destek forumuna yeni konu açabilir, özel mesaj atabilir ve hatta Discord üzerinden bize ulaşabilirsin.

Hızlı Menü: