Daha önce bunu bir yetkiliyle paylaşmıştım ama pek umursanmadı. Yabancı film arşivim iyi olduğundan şuan TR filmlerini güncelliyorum. Haliyle sitede çok fazla TR filmi yok ve sevilen duyulmuş TR filmlerine istek atıyorum. Ayda 3 istek hakkımız var fakat bu istek hakkıyla pek ilerlemek mümkün değil. İstek attığım filmler 60 70 beğeni alıyor yani bu filmlerin sitenizde olması sizin içinde iyi bir şey.
İstediğim 3 TR filminin eklenmesi genelde 1 gün sürüyor çünkü diğer şeylerden daha basit. Bu filmlerin 15 sezonluk diziyle veya Bluray 4k bir çok versiyonu olan yabancı filmlerle aynı hakta olmaması gerek. 3 Film istemiştim bugün premium aldım şimdi bir sonraki 3 film için 1 ay beklemem gerekiyor bu bana doğru gelmiyor. Bu konudaki fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
İstediğim 3 TR filminin eklenmesi genelde 1 gün sürüyor çünkü diğer şeylerden daha basit. Bu filmlerin 15 sezonluk diziyle veya Bluray 4k bir çok versiyonu olan yabancı filmlerle aynı hakta olmaması gerek. 3 Film istemiştim bugün premium aldım şimdi bir sonraki 3 film için 1 ay beklemem gerekiyor bu bana doğru gelmiyor. Bu konudaki fikrinizi belirtirseniz sevinirim.