Forumun özel mesaj paneli çok karışık. Bir kullanıcı ile yazışırken önceki yazışmalar alt alta gözükmediğinden yanıtlamak zor oluyor. Bu konuda bir çalışma yapılabilir mi? Günümüzde Whatsapp, İnstagram, X gibi uygulamalarda ki sohbet paneline benzer şekilde olması herkes için kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum.
Forum Özel Mesaj Paneli
Forum Özel Mesaj Paneli
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Aslında hem forum kültürünün canlanması hem de siteye sadakatin artması adına kullancı etkileşimleri çok iyi olur. Zaten site premium içerik sunduğundan kullanıcıların içerik üretme sorunu yok. geriye sadece kuru tüketiciler olarak kalıyoruz. Ama mümkünse mesajlaşma alt yapısı ve arkadaşlık alt yapısında biraz düzenlenebilirse sitede vakit geçirmeler haliyle sitede üyelikde kalma fikrine pozitif yansıyabilir.
Tabi biraz forum altyapılarını biliyorum mybb de mesajlaşma paneli sadece bu şekildeyse ve daha kullanışlı bir modül eklenti de sunulmamışsa yapacak pek bir şey de olmayabilir.
Öyle bir durumda belki tek bir kullancılar arası kategorisi eklenebilir. İndirme yöneticileri, arşiv yapma sitemlerinde öneriler, hdd vb donanımlar hakkında konuşmalar gibi hatta chatte görmüştüm sayfalar arası atlamayı bile bulamamış bir kullancı vardı bu gibi chate yazılan konulara ordan yönetimi yormadan yardımcı olabiliriz. Böyle düşününce gerçi chatten de devam edebiliriz tabi
ama orayı yanlış kullanımda kaldırırsınız diye çok hassas davranmak gerekkiyor 
Tabi biraz forum altyapılarını biliyorum mybb de mesajlaşma paneli sadece bu şekildeyse ve daha kullanışlı bir modül eklenti de sunulmamışsa yapacak pek bir şey de olmayabilir.
Öyle bir durumda belki tek bir kullancılar arası kategorisi eklenebilir. İndirme yöneticileri, arşiv yapma sitemlerinde öneriler, hdd vb donanımlar hakkında konuşmalar gibi hatta chatte görmüştüm sayfalar arası atlamayı bile bulamamış bir kullancı vardı bu gibi chate yazılan konulara ordan yönetimi yormadan yardımcı olabiliriz. Böyle düşününce gerçi chatten de devam edebiliriz tabi
ama orayı yanlış kullanımda kaldırırsınız diye çok hassas davranmak gerekkiyor 
Bu çok yerinde bir istek! Umarım bu hafta içi yeni mesaj sistemimizi aktif ederiz.
Yeni özel mesaj paneli aktif edildi.
Konu kilitlendi. Teşekkür ederiz.
Konu kilitlendi. Teşekkür ederiz.