Market Fiyatlarındaki Değişiklik
Yaklaşık 2 yıldır fiyatlarımızı TL bazında sabit tutuyoruz. Ancak global ve mikro sebeplerden dolayı sunucu masraflarını karşılamakta zorlanıyoruz. Bu sebeple, 01.10.2026 tarihi itibari ile fiyat listesi %35 artış gösterecektir. Fiyatı yükselten etkenler;
Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
- +%30 yükselen EUR/TRY paritesi.
- Yapay zekanın yoğunlaşması ile üst düzey sunuculardaki talebin artması, bu sebeple global sunucu fiyatlarındaki %15 artış.
Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederiz.
Jellyfin Geri Dönüyor.
Jellyfin'i geri getirmek için çalışmaya başladık. Çalışmanın ortalama 30.09.2026'a kadar süreceğini tahmin ediyoruz.
- Gold: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Plus: Jellyfin Emby'nin yerine seçilebilir olacak.
- Elite: Jellyfin Plex yada Emby'nin yanına ek uygulama olarak seçilebilecek.
Ben, Kendim ve Sevgilim (Me, Myself & Irene) - 2000 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0183505
Ben, Kendim ve Sevgilim (Me, Myself & Irene) - 2000 - TR+ORG - BluRay Disc - Remux | tt0183505
TheKratos
1
409
Konuyu Okuyanlar:
Ben, Kendim ve Sevgilim İndir (2000)
2000 · 116 Dakika · Amerika Birleşik Devletleri
6.6 263,976 oy
Editör %75%47
Editör %75%47Charlie Rhode Island'da bir eyalet polisidir. Biraz çatlak bir karakterdir. öteyandan kibar ağırbaşlı ve kimse ona bulaşmadıktan sonra kimseye sorun çıkarmayan biridir. Fakat bir süre sonra manyak olan öbür yanı üstün gelir. Bu sırada Charlie'ye bir kaçak olduğu öne sürülen Irene'yi yakalayıp tekrar New York'a getirmesi söylenir. Irene rüşvet alan polisler sayesinde kaçmıştır. Irene'nin kaçışı çok kolay almaktadır. Ta ki en umulmadık zamanlarda Hank karşılarına çıkıncaya kadar...
Daha fazlaİndirme Seçenekleri
| Tarih | Kalite | Sürüm | Boyut | Dil | Özellik | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 25.12.2023 | XviD | Me.Myself.and.Irene.2000.BRRip.XviD.TR.Filmbol | 0.68 GB | TRDUB | SDR | |
| 25.12.2023 | 720P | Me.Myself.and.Irene.2000.720p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 0.92 GB | DUAL | SDR | |
| 25.12.2023 | 1080P | Me.Myself.and.Irene.2000.1080p.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 1.89 GB | DUAL | SDR | |
| 25.12.2023 | FHD | Me.Myself.and.Irene.2000.FHD.BluRay.x264.TR.ENG.Filmbol | 11.10 GB | DUAL | SDR | |
| 25.12.2023 | Remux | ▶ Buradasınız Me.Myself.and.Irene.2000..BluRay.Disc.REMUX.TR.ENG.Filmbol | 29.60 GB | DUAL | SDR |
Oyuncular

Jim Carrey
Off. Charlie Baileygates / Hank Evans

Renée Zellweger
Irene P. Waters

Anthony Anderson
Jamaal Baileygates

Mongo Brownlee
Lee Harvey Baileygates

Jerod Mixon
Shante Jr. Baileygates

Chris Cooper
Lieutenant Gerke

Michael Bowman
Whitey

Richard Jenkins
Agent Boshane

Robert Forster
Colonel Partington

Mike Cerrone
Officer Stubie

Rob Moran
Trooper Finneran

Daniel Greene
Dickie Thurman
Görseller 12 görsel

1 / 12 Backdrop · 3840×2160
Daha sorunsuz, daha elverişli indirmeler için IDM yada JDownloader kullanmanızı öneriyoruz. Nasıl yapılacağını bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz: IDM Kurulumu ve JDownloader Kurulumu
JDownloader Kurulumu
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve istediğiniz kadar sıralayın. Dilerseniz duraklatın, devam ettirin ve hatta elektrikler kesilirse kaldığınız yerden devam edin.
IDM Kurulumu
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.