Jellyfin Yardım
Jellyfin yardım merkezi ile istemci taraflı ayarlamaları yapın, altyazı, ağ, ses gibi sorunları düzeltin!
Emby Yardım
Emby de sorunlarınız mı var? Performans yetersiz mi? Yardım merkezini ziyaret edin ve sorunlarınızı giderin.
JDownloader
JDownloader ile Filmbol üzerinden paralel indirmeler ile hızınızı artırın, isterseniz sıralı indirmeler yapın ve dilerseniz duraklatın ve devam ettirin..
FDM
Android cihazlarda indirme yöneticisi kullanın! Başarısız indirmelerin önüne geçin ve hızı artırın!
IDM
Internet Download Manager ile Filmbol üzerinden çoklu paralel hızlı indirmeler başlatın, duraklatın ve kaldığınız yerden devam edin. Hızlı link yakalama eklentisi ile indirmeyi başlattığınız anda IDM devreye girsin.
Plex Yardım
Plex Yardım Merkezi ile Plex hakkında detaylı bilgiler edinin ve performası artırın, internetiniz ve cihazınıza uyumlu içerik sürümlerini öğrenin.
Filmbol Forum DUAL VE ALTYAZILI YABANCI FİLMLER FHD - FULL HD v Cruella - 2021 - TR+ORG - FHD | tt3228774

Cruella - 2021 - TR+ORG - FHD | tt3228774
TheKratos
Cruella - 2021 - TR+ORG - FHD | tt3228774
0
29
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi

Film İndir
Şuan Offine!
Filmin Yayınlanma Tarihi: 2021 
1
 Beğenmek uzman üyelik gerektirir.
Rapor Et!
Şuan Offine!
TheKratos CEO

1970'ler Londra'sında asi ve özgün bir genç kadın olan Estella, zekası ve yaratıcılığı ile tanınır ve en büyük hayali kendi moda markasını yaratmaktır. Şanssızlık sonucu Londra'da parasız, yetim ve yalnız kalan Estella, iki hırsız Jasper ve Horace ile tanışır ve onlarla birlikte hayatta kalmaya çalışır. Ancak Estella, moda tutkusundan asla vazgeçmez. Estella'nın tarzı ve tutkusu, ünlü moda tasarımcısı narsisist Baroness von Hellman ile karşılaşmasına neden olur. Baroness'in yanında çalışmaya başlayan Estella, kendi korkunç sırrını keşfettiğinde, intikam ateşiyle dolu Cruella de Vil kimliğini ortaya çıkarır.

Cruella (2021) | tt3228774 Filmi Imdb'den 273,393 kişi tarafından oylandı ve 7.3 puan aldı. Bu film için editör puanı %73 olarak belirlendi. İyi Seyirler!

Teknik Detaylar

Kod :
İsim              : Cruella.2021.FHD.WebDL.x264.TR.ENG.Filmbol
Format            : Matroska at 9 002 kb/s
Boyut/ Uzunluk    : 8.63 GiB   / 2 h 17 min 16 s 64 ms

Video #1          : AVC | 7 091 kb/s
İz Adı            : FHD
EnxBoy | FPS      : 1920x1080 (1.778) | 23.976 fps
Yapı              : V_MPEG4/ISO/AVC -> Kontrol ediniz.

Ses  #2           : E-AC-3 | 256 kb/s
İz Adı            : Türkçe (TAC) | www.filmbol.org
Bilgi             : 6 kanal, 48.0 kHz
Dil               : tr

Ses  #3           : AC-3 | 256 kb/s
İz Adı            : Türkçe | www.filmbol.org
Dil               : tr

Ses  #4           : E-AC-3 JOC | 768 kb/s
İz Adı            : Orijinal | www.filmbol.org
Dil               : en